2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا بفهمی که چی چی میشه طلاق میگیری .....من که فهمیدم خودش قهر کرده محل نمیده ...خودمم نه پول دارم ...

یواش یواش برو سر کار به نظرم آدم تحت پوشش کمیته و بهزیستی باشه بهتره تا با یه خیانتکار زندگی کنه

یواش یواش برو سر کار به نظرم آدم تحت پوشش کمیته و بهزیستی باشه بهتره تا با یه خیانتکار زندگی کنه

نمیذونی شرایط بهزیستی چیه ؟؟اونجا چجوریه خودشون طلاقت و میگیرن ...من واقعا میخوام اول از زندگیم حذف بشه نمیخوام اسمش روم باشه با ترس و استرس قدم بردارم 

ببین دوست عزیز اگه شرایط طلاق نداری، متوجه شدن فقط بیشتر اذیتت می کنه، و آتوهم ازش داشته باشی و خودش هم متوجه بشه که میدونی، اون موقع دیگه قبح کارش هم ریخته خیلی راحت انجام می ده و بیشتر عذاب می کشی

نمیذونی شرایط بهزیستی چیه ؟؟اونجا چجوریه خودشون طلاقت و میگیرن ...من واقعا میخوام اول از زندگیم حذف ...

فکر نکنم برایدطلاق کاری کنن

حتی شاید تا قبل طلاق پولی هم بهت ندن و باید اول از شوهرت بری شکایت کنی بابت نفقه و...

همه تاپیکاش در این مورده دنیال دختر مجرد میگرده دردسر درست کنه واسشون میخاد امتحان کنه سیمکارت بگیره ...

الان دیدمشون ، عجب سرطانیه

تنها نکته مثبت اینکه نمیشه تاپیکارو خودمون حذف کنیم همینکه دغل بازیای یکی رو میتونی فوری ببینی.

مرسی که گفتی