2777
2789
عنوان

ظاهر خیلی مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ظاهر مهمه ولی با هر بدن و چهره ای میشه جذاب بود اگه سبک درست میکاپ و استایل تون رو پیدا کنین و با اع ...

ببین وقتی زشت باشی هرچقدم به خودت برسی بارم زشای مثلا فرض کن چراغ بنزو به پیکان بزنن من خیلیارو دیدم با میکاپم زشتن با لباس خوشگلم زشتن

ببین وقتی زشت باشی هرچقدم به خودت برسی بارم زشای مثلا فرض کن چراغ بنزو به پیکان بزنن من خیلیارو دیدم ...

واقعیت اینکه رسیدگی به کسی که ظاهر متوسطی داره سخته 

باید تلاش کنه دقیقا چه استایل و لباسی بهش میاد ولی نتیجش چشم گیره!

ولی کسایی که خیلی زیبا هستن اکثر آرایشا و لباسا بهشون میاد.

بخش مهم بعدی اعتماد به نفسه ، دختر زیبا بدون معاشرت هم بقیه رو جذب میکنه ولی دختر معمولی باید با حسن معاشرت و اعتماد به نفسش بقیه رو جذب کنه.

شروع رابطه واسه خوشگلا راحت تره ولی معمولیا بیشتر بلدن رابطه رو حفظ کنن 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
منظورم این نیس ولی درکل زیبایی خیلی مهمه

اونی که خوب اعتماد به نفس...یعنی اعتماد به نفس کاری با ادم‌ میکنه که قیافه هیچ وقت به چشم نمیاد...من هر چی زن قوی و موفق دیدم چه تو زندگی مشترک چه تو زندگی شخصی و کاری فقط اعتماد به نفس داشتن

واسه دلداری میگنوگرنه ظاهره خوبه که اول طرف جذبش میشه، وقتی شخصی واسه بار اول مارو میبینه که چیزی از ...

خب اگه جذب ادم بشن تو نگاه اوب ولی بعدش شخصیت خوبی نداشته باشن به همون سرعتی که نزدیک شدن به همون سرعتم فاصله میگیرن

خب اگه جذب ادم بشن تو نگاه اوب ولی بعدش شخصیت خوبی نداشته باشن به همون سرعتی که نزدیک شدن به همون سر ...

من نگفتم ظاهر به تنهایی همه چیو هندل میکنه

اگر ماندگاری ندارید، یادگاری نذارید.