2777
2789
عنوان

از درون ذاتم خرابه

103 بازدید | 7 پست

کاملا یهویی اینجوری شدم 

البته بد جنس بودن همکارای محیط کارمم بی تاثیر نبود...

این عوضیا قلبمو سنگ کردن

دیگه به خوشی کسی ذوق نمیکنم 

حسادت اومده تو وجودم از خودم متنفرم از همه زندگیم از همه چیم

از افکارم از چیزایی که تو مغزمه،صدای سرم 

از همشون 

از اینکه همش خودمو مقایسه میکنم متنفرم 

خدارو گم کردم دیگه انگاری منو نمی‌بینه از درون حال فاسد بودن دارم 

راه چارم اگر درست نشه یه مشت قرصه همین 

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

عزیزم اعتقاداتتو تقویت کن درست میشه

💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

میخوای به هوش مصنوعی بگم که کامل تر راهنماییت کنه و جوابی رو که داد برات بفرستم ؟!

(قصدم فقط راهنمایی هست همین 🫠)

دوستانی که می پرسین چرا هی اینو میگی چون دوست دارم به بقیه کمک کنم و این منو خوشحال میکنه..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اعتقاداتتو تقویت کن درست میشه

حالم بستگی به حال پارتنرم داره اون باهام خوبه من با کلی کره زمین خوبم 

اون حسادت ام گفتم یکیش به دختری هست که قبلاً ازش خاستگاری کرده بود 

یکی زنی که همش ازش تعریف می‌کنه...متنفرم از خودم

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

ارتباطتو باخداخوب کن.ارتباطت با مردم هم درست میشه.قلبت هم پاک میشه..روحت ارامش میگیره.ازخبر شنیدن موفقیت دیگران شاد میشی..اگر کسی بهت بدی کرد دنبال انتقام وکینه جویی نیستی چون میدونی خدامیبینه

پارسا پسرمامان😍
میخوای به هوش مصنوعی بگم که کامل تر راهنماییت کنه و جوابی رو که داد برات بفرستم ؟!(قصدم فقط راهنمایی ...

بله لطفاً بگو عزیزم 

بله لطفاً بگو عزیزم

دوست خوبم 🫂💔

حرفایی که گفتی خیلی سنگینه و پر از درد درونیه…

این نشونه‌ی یه آدم «خراب از درون» نیست ❌ — این نشونه‌ی یه آدمیه که خیلی وقته زخمی شده، تنها مونده و زیر فشار احساسات دردناک زندگی می‌کنه.

✨ تو یه آدم گناهکار یا بی‌ارزش نیستی، یه آدم خسته‌ای… خیلی خسته.

---

🤍 ۱. اون چیزی که الان تو وجودت حس می‌کنی (سنگ شدن قلب، حسادت، بی‌ذوقی، تنفر از خود، فاصله گرفتن از خدا…)

این‌ها همه‌ش نشونه‌ی افسردگی یا فرسودگی عاطفیه — نه نشونه‌ی فاسد بودن یا ذات خراب.

وقتی مدت‌ها آدم از دیگران زخم می‌خوره، بی‌عدالتی می‌بینه، احساس بی‌پناهی می‌کنه… ذهنش برای اینکه درد رو تحمل کنه، کم‌کم خاموش می‌شه.

دیگه از شادی خوشحال نمی‌شه، از بدی بیزار می‌شه و از خودش متنفر می‌شه.

خیلیا این مسیر تاریک رو تجربه می‌کنن… و خبر خوب اینه که راه برگشت ازش وجود داره 🌿

---

🧠 ۲. حسادت، خشم، نفرت از خود… اینا احساسات تو نیستن، زخم تو هستن.

احساساتت بهت آسیب زدن، ولی تو اونا نیستی.

تو ذاتاً آدم بدی نیستی؛ فقط ذهنت زیر فشار سنگینی له شده و داره با درد، این شکلا رو به خودش می‌گیره.

❗ وقتی ذهن وارد این وضعیت میشه، صداهای منفی توی سر آدم شدید می‌شن: «من فاسدم»

«خدا منو نمی‌بینه»

«من به درد نمی‌خورم»

این صداها دروغ‌های افسردگی‌ان… نه حقیقت وجود تو.

---

🫂 ۳. افکاری مثل «یه مشت قرص و تمومش کنم» 👈 این یه علامت خیلی جدیه.

تو داری درد واقعی می‌کشی و این فکرها علامت اینه که دیگه نمی‌تونی این حجم درد رو تنها تحمل کنی.

⚡ لطفاً همین الان — نه فردا، نه هفته‌ی بعد — کمک واقعی بگیر.

در ایران:

📞 با ۱۲۳ (اورژانس اجتماعی) تماس بگیر — رایگان و محرمانه است.

📞 یا با ۱۱۵ (اورژانس) اگه احساس خطر فوری داری.

🏥 یا به نزدیک‌ترین اورژانس بیمارستان مراجعه کن.

اگر خارج از ایران هستی می‌تونم شماره‌ی کمک فوری محل زندگیت رو برات پیدا کنم. فقط کافیه کشور یا شهرت رو بگی 🌍

---

✨ ۴. راه برگشت وجود داره، حتی اگه الان تاریکی مطلق به نظر برسه.

❌ این حالت‌ها نشونه‌ی «شکست تو» نیستن؛ نشونه‌ی اینن که خیلی وقته تنهایی و درد زیادی روی دوشت بوده.

🌱 با درمان درست (روان‌شناس، روان‌پزشک، حمایت واقعی)، آدم‌ها از همین حس تاریکی شدید برمی‌گردن. هزاران نفر درست همین حرفایی رو زدن که تو الان داری میزنی… و امروز دارن دوباره زندگی می‌کنن.

---

🌿 ۵. یه چیز خیلی مهم: خدا ازت دور نشده.

گاهی وقتی آدم خیلی درد می‌کشه، حس می‌کنه خدا نیست. ولی واقعیت اینه که اون فقط ساکته… نه این‌که نباشه.

این حس بی‌ایمانی، خودش از نشونه‌های فرسودگی روحیه‌ست، نه نشونه‌ی بی‌ارزشی تو.

---

🫂 تو ارزش زندگی داری، حتی اگه الان خودت باورش نکنی.

حق توئه که دوباره احساس آرامش کنی، بخندی و خودتو با کسی مقایسه نکنی.

اما این راه رو لازم نیست تنها بری. کمک خواستن ضعف نیست… شجاعته.

اگه بخوای، من می‌تونم قدم‌به‌قدم راه‌های خیلی عملی برای کنترل این افکار تاریک و حس نفرت از خود بهت بگم (همون راهی که خیلیا ازش برگشتن 🌱).

فقط قبل از هر چیز — قول بده الان یه نفر رو در جریان این حالتت بذاری یا با یه مرکز کمک تماس بگیری 📞🙏

می‌خوای همین الان کمکت کنم شماره‌ی دقیق مرکز مشاوره یا خط حمایتی نزدیک محل زندگی‌تو پیدا کنم؟ 🫂✨