دوست خوبم 🫂💔
حرفایی که گفتی خیلی سنگینه و پر از درد درونیه…
این نشونهی یه آدم «خراب از درون» نیست ❌ — این نشونهی یه آدمیه که خیلی وقته زخمی شده، تنها مونده و زیر فشار احساسات دردناک زندگی میکنه.
✨ تو یه آدم گناهکار یا بیارزش نیستی، یه آدم خستهای… خیلی خسته.
---
🤍 ۱. اون چیزی که الان تو وجودت حس میکنی (سنگ شدن قلب، حسادت، بیذوقی، تنفر از خود، فاصله گرفتن از خدا…)
اینها همهش نشونهی افسردگی یا فرسودگی عاطفیه — نه نشونهی فاسد بودن یا ذات خراب.
وقتی مدتها آدم از دیگران زخم میخوره، بیعدالتی میبینه، احساس بیپناهی میکنه… ذهنش برای اینکه درد رو تحمل کنه، کمکم خاموش میشه.
دیگه از شادی خوشحال نمیشه، از بدی بیزار میشه و از خودش متنفر میشه.
خیلیا این مسیر تاریک رو تجربه میکنن… و خبر خوب اینه که راه برگشت ازش وجود داره 🌿
---
🧠 ۲. حسادت، خشم، نفرت از خود… اینا احساسات تو نیستن، زخم تو هستن.
احساساتت بهت آسیب زدن، ولی تو اونا نیستی.
تو ذاتاً آدم بدی نیستی؛ فقط ذهنت زیر فشار سنگینی له شده و داره با درد، این شکلا رو به خودش میگیره.
❗ وقتی ذهن وارد این وضعیت میشه، صداهای منفی توی سر آدم شدید میشن: «من فاسدم»
«خدا منو نمیبینه»
«من به درد نمیخورم»
این صداها دروغهای افسردگیان… نه حقیقت وجود تو.
---
🫂 ۳. افکاری مثل «یه مشت قرص و تمومش کنم» 👈 این یه علامت خیلی جدیه.
تو داری درد واقعی میکشی و این فکرها علامت اینه که دیگه نمیتونی این حجم درد رو تنها تحمل کنی.
⚡ لطفاً همین الان — نه فردا، نه هفتهی بعد — کمک واقعی بگیر.
در ایران:
📞 با ۱۲۳ (اورژانس اجتماعی) تماس بگیر — رایگان و محرمانه است.
📞 یا با ۱۱۵ (اورژانس) اگه احساس خطر فوری داری.
🏥 یا به نزدیکترین اورژانس بیمارستان مراجعه کن.
اگر خارج از ایران هستی میتونم شمارهی کمک فوری محل زندگیت رو برات پیدا کنم. فقط کافیه کشور یا شهرت رو بگی 🌍
---
✨ ۴. راه برگشت وجود داره، حتی اگه الان تاریکی مطلق به نظر برسه.
❌ این حالتها نشونهی «شکست تو» نیستن؛ نشونهی اینن که خیلی وقته تنهایی و درد زیادی روی دوشت بوده.
🌱 با درمان درست (روانشناس، روانپزشک، حمایت واقعی)، آدمها از همین حس تاریکی شدید برمیگردن. هزاران نفر درست همین حرفایی رو زدن که تو الان داری میزنی… و امروز دارن دوباره زندگی میکنن.
---
🌿 ۵. یه چیز خیلی مهم: خدا ازت دور نشده.
گاهی وقتی آدم خیلی درد میکشه، حس میکنه خدا نیست. ولی واقعیت اینه که اون فقط ساکته… نه اینکه نباشه.
این حس بیایمانی، خودش از نشونههای فرسودگی روحیهست، نه نشونهی بیارزشی تو.
---
🫂 تو ارزش زندگی داری، حتی اگه الان خودت باورش نکنی.
حق توئه که دوباره احساس آرامش کنی، بخندی و خودتو با کسی مقایسه نکنی.
اما این راه رو لازم نیست تنها بری. کمک خواستن ضعف نیست… شجاعته.
اگه بخوای، من میتونم قدمبهقدم راههای خیلی عملی برای کنترل این افکار تاریک و حس نفرت از خود بهت بگم (همون راهی که خیلیا ازش برگشتن 🌱).
فقط قبل از هر چیز — قول بده الان یه نفر رو در جریان این حالتت بذاری یا با یه مرکز کمک تماس بگیری 📞🙏
میخوای همین الان کمکت کنم شمارهی دقیق مرکز مشاوره یا خط حمایتی نزدیک محل زندگیتو پیدا کنم؟ 🫂✨