2777
2789
عنوان

به نظرتون با اين شرايط بچه دوم بيارم

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 75 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من فقط ماها از رو خودخواهی بچه میاریمهمشم بهانه اس که بچه تنهاس و اینااولی رو میاریم‌چون میخا ...

من خودم به شخصه جنسيت برام مطرح نيست فقط دوست دارم دخترم جز پدر ومادرش يه خواهر يا برادر داشته باشه

خیلی خوبه آخه من دیدم میگن تک فرزندها عقده ایی میشن😑 انگار دوسه تا بچه بی اعصاب و گشنه بیاری همه چی ...

والا من انقدر همه چی برام فراهم بود این مشکلو ندارم شکر خدا

دقیقاا

و انگار بچه اسباب بازیه میخوان برای بچه اول بیارن😐

هآی،ناز هستم🩷🪽🦩ته تغاری و لوس🫧🦄مسلط به شیش زبان🌸🎐°A girl with big goals °سوارکار🐎ویولونیست‌🎻     رقاص🩰آشپز👩🏻‍🍳 خواننده🎶درسخون📑

عالي براي فرزندم كم نميزاره حتى اگه بچه زياد دوروبرش باشه كه همسرم خسته بشه به دخترم چيزى نميگه به م ...

اگر برای فرزندت پدرخوبیه ..پس دومی هم بیار..اینجا باهرمشکلی میگن بچه نیار..ولی شما خودت حساب کتاب کن.دوتا بچه چون مرتب باهم درارتباطن بازی میکنن اسباب بازی وخوراکی تقسیم‌میکنن.حتی دعوا وکتک کاری میکنن.باهم مشورت میکنن.خرابکاری میکنن..این بچه ها خیلی بهتر توی جامعه ازپس خودشون برمیان‌با کوچکترین مشکلی خودشون رو نمیبازن..

پارسا پسرمامان😍
وقتی شوهرت اعصاب اولی را هم نداره چرا دومی را بیاری؟محیط خانه جالب نمیاد با توضیحاتتفقط پول بچه نمیخ ...

ولی استارتر میگه شوهرش با بچه ارتباط بسیار خوبی داره.هیچی براش کم‌نمیذاره وبرای بچه خیلی حوصله داره

پارسا پسرمامان😍
اگر برای فرزندت پدرخوبیه ..پس دومی هم بیار..اینجا باهرمشکلی میگن بچه نیار..ولی شما خودت حساب کتاب کن ...

دقيقا ،همسرم ارتباطش با بچه خوبه تازه به بچه ناراحتى نميكنه به من ميگه كه خوب منم جوابشو ميدم جو متشنج ميشه 

اگر دلت برای بچه های طفل معصومت نمیسوزه بیار و چند تا بچه با مشکل روحی تحویل جامعه بده

يعنى هيچكس تو زندگيش دعوا و بحث نداره؟؟در ضمن مشكل اونقد حاد نيست كه بچه داراي مشكل روحى بشه

من به عنوان بچه تک فرزند هیچوقت احساس تنهایی نکردمچون کلاسای مختلف فرستادنم جلوی تفریح کردن با دوستا ...

عزيزم اگه دوتا بچه هم بيارم ميتونم همه اين چيزا فراهم كنم نميدونم هميشه خودم حس ميكنم تك فرزندى براي اينده دخترم سخته شايدم اينطور نباشه،من خودم بيزينس خودمو دارم اما همسرم كارمند

دقيقا ،همسرم ارتباطش با بچه خوبه تازه به بچه ناراحتى نميكنه به من ميگه كه خوب منم جوابشو ميدم جو متش ...

مردهای بداخلاق وعصبی قلق دارن..وقتی تند میشه وبدخلقی میکنه اصلا جواب نده..سکوت کن..ولی خودت رو دلخور وناراحت نشون بده..بعد که اروم تر شد مسلما ازت میپرسه چرا ساکت وناراحتی...اون وقت بدون دعوا و توهین حرف دلت رو بگو که از رفتار وبرخوردش خیلی ناراحتی. اگر توی تنهاییت گریه میکنی بهش بگو که اینقدر ناراحت ودلگیرم که میرم یه گوشه گریه میکنم ولی بخاطر اینکه بچه دچار استرس نشه توی دعوا وعصبانیتت  سکوت میکنم‌که اوضاع متشنج نشه.‌بذار شرمنده  سکوت واحترامت بشه..بعد از یه مدت انشالله اونم یاد میگیره موقع عصبانیت نباید داد وبیداد وبد دهنی کنه.(ولی طوری باشه که حتما متوجه بشه که شما داری  حرمتها رو حفظ میکنی که سکوت میکنی..وگرنه دادوبیدادی که بعدش بازهم حق رو به خودش بده واصلا نفهمه که ناراحت شدی. همیشه ادامه پیداخواهد کرد)

پارسا پسرمامان😍