از نظر مالى وضعمون خداروشكر متوسطه،اما همسرم به شدت بي اعصاب واصلا حوصله نداره و وقتي اعصبانى بشه بددهنه اما من دوست ندارم بچم تنها باشه و جورى هم نيست كه بخوام جدابشم به نظرتون اوردن بچه با اين شرايط چطوره؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دقيقا ،همسرم ارتباطش با بچه خوبه تازه به بچه ناراحتى نميكنه به من ميگه كه خوب منم جوابشو ميدم جو متش ...
مردهای بداخلاق وعصبی قلق دارن..وقتی تند میشه وبدخلقی میکنه اصلا جواب نده..سکوت کن..ولی خودت رو دلخور وناراحت نشون بده..بعد که اروم تر شد مسلما ازت میپرسه چرا ساکت وناراحتی...اون وقت بدون دعوا و توهین حرف دلت رو بگو که از رفتار وبرخوردش خیلی ناراحتی. اگر توی تنهاییت گریه میکنی بهش بگو که اینقدر ناراحت ودلگیرم که میرم یه گوشه گریه میکنم ولی بخاطر اینکه بچه دچار استرس نشه توی دعوا وعصبانیتت سکوت میکنمکه اوضاع متشنج نشه.بذار شرمنده سکوت واحترامت بشه..بعد از یه مدت انشالله اونم یاد میگیره موقع عصبانیت نباید داد وبیداد وبد دهنی کنه.(ولی طوری باشه که حتما متوجه بشه که شما داری حرمتها رو حفظ میکنی که سکوت میکنی..وگرنه دادوبیدادی که بعدش بازهم حق رو به خودش بده واصلا نفهمه که ناراحت شدی. همیشه ادامه پیداخواهد کرد)