2777
2789
عنوان

به نظرتون با اين شرايط بچه دوم بيارم

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 75 پست
بنظر من بچه تک گناه دارهبخصوص اگر دختر باشه

ب تک و دو نیست 

خوبه پدر و مادر دو سه تا بچه داشته باشن

اما استارتر میگه شوهرش بد دهن ک کم حوصله اس و قطعا همچین مردی ن تنها کمکی بهش نمیکنه بلکه میشه سوهان روح زن و بچه هاش

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچت تنهاس؟ی مادر و پدر دارهمیتونه مهد و کلاس برهبعدم مدرسه میره!اگ پول ی بچه دیگ داری واس همین خرج ک ...

يعنى بزرگتر بشه دوست نداره يه خواهر يا برادر داشته باشه؟به نظرتون تك بودن در اينده دوست داره

وقتی شوهرت اعصاب اولی را هم نداره چرا دومی را بیاری؟محیط خانه جالب نمیاد با توضیحاتت

فقط پول بچه نمیخواد محیط امن و پر محبت میخواد که با اعتماد به نفس و محبت بزرگ شه پدر سوهان روح میخواد چی کار؟

بنظر من بچه تک گناه دارهبخصوص اگر دختر باشه

والا دختر من اصلا حوصله ی یه بچه ی دیگه رو نداره تو پارکم نهایت یک ساعت بازی کنه با بقیه با خودش بازی میکنه اکثرا 

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
چرا،من فقط همسرم بي اعصابه وموقع عصبانيت فحاشي ميكنه فقط ترسم از تربيت بچه

تربیت و روحیه بچه هات هست

ب اینم دقت کن مشغول بچه ها شی خسته ای نمیتونی ب کارای دیگه برسی آیا شوهرت بهت کمک میکنه و درکت میکنه یا داد و بیداد راه میندازه؟

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

بنظرم یا باید بچه نیاورد یا حداقل دو تا بچه.

بعد از پدر و مادر بچه چشم امیدش به خواهر یا برادرشه.

حالا نگین خواهر و برادر این روزا برای کی خوب بوده من به درد همشون خوردم اونا هم به دردم خوردن.

والا دختر من اصلا حوصله ی یه بچه ی دیگه رو نداره تو پارکم نهایت یک ساعت بازی کنه با بقیه با خودش باز ...

من برای آینده میگم البته نظر شخصیه شاید هم اینطور نباشه

ولی چه دختر چه پسر فرق نداره خیلی چیزا رو با ارتباط داشتن با خواهر برادرش یاد میگیره تجربه می‌کنه خاطره می‌سازه

🌷