الانم ک الانه باور نکرد شایدم ب گفته خودش باور کرده ولی حتی اگرم باور کرده باشه من باور نمیکنم کاری با روحم کرده ک گاهی میرم تو فکر میگم نکنه من با طزف تو رابطه یودم انقدر ک بهم تهمت زد انقدر کتک زد بردم دادگاه کلانتری کتک فوش....بهترین جملش ج.نده بود برو زیرش بخاب بود برو بهش بده بود
من ی زنه فوق العاده شاد تبدیل شدم به یه زن پیر افسرده تو سن ۲۲سالگی
الان ۱۰روزه نرفتم حمام بوی بدنم حال خودمم بهم میزنه نمیتانم برم شاید کسی درک نکنه قرص عصاب داغونم کرده موهامو سفید کرده ۳۰۰ملیون پولی ک ب بدبختی دراوردم دادم بهش ک فقط تمام کنا ک فقط بفهمه من عاشق زندگیمم ولی فایده نداشت
الان من بچم ۸ماهشه
قسمتون میدم بفاطمه زهرا نگید چرا بچه آوردی تو حال خودمنبودم ک براممهم باشه باردار بشم یا نشم بخداقسم داغون بودم
الان فقط توروخدا بگید جای من بودین با این زخم روحی با این بی آبرویی با این وضع قرص عصاب استرس مدام موی سفید داغونی دائم رنج درونی پنهان لبخند زدن ظاهری چکار میکردین
میدانم راه نجاتم خودکشیه ولی من دارم مادر شدم
اینجا خیلی تاپیک زدم همش گفتم
توروخدا بگید چکار کنم یکی مثل ی خواهر راهنماییم کنه
خیلیا خاهری کردن و راهنمایی کردن ولی فایده نداشت
بخداقسم همین الان استرس طوری توی گلومو گرفته ک دارم خفه میشم دستو پام یخ زده
همش دارم خودم خودمو میخورم ک چرا عکسمو دادم دوستم ولی گوه خوردمو غلط کردم
حالم خیلی بده یه مسلمان به بیکسیم رهم کنه بگه چکار کنم چطوری ب حالت روحی قبلم برگردم دلم برای خودم تنگه ب ولای علی با گریه دارم مینویسم
یه خانوم بود میگفت خودتو بزن سلیطه گری طرف زیره یکی میگیرند اینجور نمیکنه با خودش ک تو میکنی
ولی آخه مگه میشه من خودمو بزنم پرویی مگه درست میشه؟؟مگه فکرش راجب من شوهرم عوض میشه
البته ۲سالو بک ماه گذشته