2777
2789

من سال 1403کنکور دادم هیچی واسش نخوندم و به همه فامیل گفتیم که دولتی قبول شدم و میرم 

یه سال موندم پشت کنکور واسه اونم هیچی نخوندم و هیچ جایی قبول نشدم 

الان نمی دونم جواب فایل رو چی بدم 

از اون طرف هم دانشگاه آزاد ثبت نام کردم هزینه هایش واقعا زیاده هر سری که میرم دانشگاه افسردگی میگیرم میگم اون دانشگاه حق من نیست 

از این طرف هم مامانم نمیزاره دوباره واسه کنکور بخونم میگه تو آبروم رو بردی آخه خیلی خیلی درسم خوب بود درصد های کنکورم با اینکه نخوندم خیلی خوب بود ولی مامانم فکر می‌کنه که من واسه کنکور1404خوندم و هیچی نشدم جرعت هم نمیکنم که بهش بگم نخوندم میگه تا تو دانشگاه قبول بشی هم سن هات فارغ‌التحصیل شدن همین دانشگاه آزاد رو برو 

بنظرتون بهترین راه کار چیه 

رتبه ات چند شد ؟ مرخصی بگیر یه ترمو بخون قبول میشی

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول که اصلا حرف فامیل و فکر فامیل برات مهم نباشه آدم ها انقدر این روزا درگیرن که وقت ندارن به بقیه فکر کنن. بعدم مگه نمیگی مامانتون با دانشگاه آزاد رفتنت موافقن خب ادامه بده مگه همه باید سراسری بخونن ؟ اما تصمیم بگیر تلاشت از همین الان کن که انشاله برای فوق بری سراسری.

امسال با اینکه پشت کنکور مونده بودم و یکسال لایه کتاب رو باز نکرده بودم 35هزار شدم

خوبه بخون تو میتونی امسال ۹هزار پزشکی قبول شده 

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

مادرت حق داره واقعا

همین دانشگاه ازاد رو برو دیگه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

انسانیم🥰

میدونم میگم سالای پیش با ۳ نهایت ۴هزار قبول میشدن امسال قبولیا تو همه رشته ها چه تجربی چه انسانی بیشتر شده تو هم خوب بخون فرهنگیان قبول میشی

بهترین راه رو نمیدونم ولی بدترین راه اینه که به فکر حرف فامیل باشی و بخوای بهشون جواب پس بدی!

به فامیل چه ربطی داره 

من پشت کنکوری ام 

فقط یبار موقع اومدن نتایج زنگ زدن خونمون

بعدش جوری جواب دادم که فهمیدن بهشون هیچ ربطی نداره و دیگه حتی دربارش سوال هم نمیتونن کنن 

نهایت بخوان بابام رو پر کنن که بیاد بهم سرکوفت بزنه که اونم چون میدونه جواب حرفاش چیه ترجیح میده سرش تو کار خودش باشه 

این کاربری دومم هست