2777
2789
عنوان

چند شب پیش شام رفتیم خونه خواستگارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2451 بازدید | 96 پست
خدا بهت رحم کنه با این خانواده پول پرست و پررو

من به مادرم میگم مشخصه از این حرفاش چجورین میگه نه مادره ساده هست بلد نیست حرف بزنه 😑😑 (که به نظرم بیشتر مادر خودم ساده هست که فکر میکنه اون ساده هست)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جواب رد بده 

یه خواستگار هم‌خواهرم داشت مادره میگفت دختر خانم کار میکنه چقدر حقوق میگیره یا وقتی پدرم‌گفت برن با هم صحبت کنن مادره اجازه نداد پسره بلند بشه 

مادرم پرسید آقا پسر چکاره هستن مادره با پررویی جواب داد فکر‌کن آبدارچی 

پدرم همون جلسه خواستگاری گفت ما به هم نمیخوریم ردشون کرد

باور کن واسه تکیه کردن، پاهات محکمتر از شونه ی آدماست.
رد کن اگه با این مدل زندگی مشکل داری. اگرم عادیه بینتون حکمرانی مادرشوهر و شوهرسالاری قبول کن

چرا باید عادی باشه😑 من جوابم منفیه ولی هر چی به مادرم میگم میگه تو رو ولش کن تو فکر میکنی خودت کی هست یا مگه همه کاملن😑😑

فرار کن دختررر

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
چرا باید عادی باشه😑 من جوابم منفیه ولی هر چی به مادرم میگم میگه تو رو ولش کن تو فکر میکنی خودت کی ه ...

لطفا لطفابه حرف مادرت خودتو نندازتوچاه

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

تو خواستگاری میخواد ببندتت اشپزخونه کار کنی براشپسرشم گفته ک رو حرف مامانش حرف نزنی پس ب حست اعتماد ...

پسرا سفره رو جمع کردن خواهراش آشپزخونه بودن بعد مامان من تعارف زد گفت کمک میخواید مادرش گفت نه ولی به دخترت بگو پاشه کمک کنه خیلی پرو به نظرم😑 منم بلند نشدم حالا الان مامانم از من شاکی هست که چرا پانشدی کمک کنی😑

چرا باید عادی باشه😑 من جوابم منفیه ولی هر چی به مادرم میگم میگه تو رو ولش کن تو فکر میکنی خودت کی ه ...

رو نظر خودت پافشاری کن

منم به حرف مادرم گوش میدادم الان سه تا بچه قد و نیم قد داشتم

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

ب حرف مادرت گوش نده اصلا

بگو اصلا ابدا خیر

مامانت رو مجبور کن زنگ بزنه محترمانه جواب رد بدت

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بالای چهل سالته که مادرت داره این شلغمو بهت میندازه؟

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن