2777
2789
عنوان

پدرم خیلی راحت فوت کرد

161 بازدید | 13 پست

نه مریض بود نه سرطان داشت خوابید تو خواب سکته کرد جیگرم براش خون ای کاش مربض بود .چقدر زندگی پوچ و بی ارزشه چرا خدا پدر مهربونم ازم گرفت اینقدر مفت و راحت .حداقل مریض بود جیگرم نمیسوخت میگفتم راحت شد الان چی بیچاره خواب بود دیگه چشماشو باز نکرد هنوز کتکش رو رخت آویز آوزیونه هنوز گوشیش رو بوفس آخ بابا چطوری نمردم تا الان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بهتون صبر و سلامتی بده 🖤

ولی خدا رو شکر کن که مرگ راحتی داشتن

مریض بودن و مریض از دست دادن خیلی سخته

پدر بزرگ من خیلی خیلی خیلی سختی کشید 

هنوز یاد درداش میوفتم گریه م میگیره

نمیتونست غذا بخوره نمیتونست حرف بزنه ما حرفاشو نمیفهمیدیم ساکت میشد و اشک میریخت

خدا همه رفتگان رو بیامرزه

بابای من مریض بود فوت کرد ۱ماه و نیم عذاب کشید فوت کرد بمیرم برا دردایی که کشید کاش بابای منم سالم بود و با سکته فوت میکرد 

مریض داری و دیدن عزیزت که داره ذره ذره اب میشه و کاری از دستت بر نمیاد خیلی سخته

لطفا برای سلامتی پدرم ی صلوات بفرستید🥰ممنون