خدا لعنش به زمین گرم بخوره تو یه ساختمونیم همش تیکه میندازه متلک میپرونه دیگه از زندگی سیرم کرده اسباب بازی بچمم بشکنه خراب بشه کلی حرف بارم میکنه که تو زن زندگی نیستی 😭😭
منو از چشم شوهرم انداخته
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
چادرت را بتکان روزی مارا بفرست ای که روزی دو عالم همه از چادر توست.....
تو یک زنی ^_^..!زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وقتی تو یه ساختمونیم میبینه دیگه روزی یه بار میاد اعصاب منو خورد میکنه به همه چی گیر میده ایراد میگی ...
محلش نذار تو که میشناسی اخلاق مزخرفشو😒😒
اگه حرف اضافی نزنه مریض میشه
یه گوشت در باشه یه گوشت دروازه
بچه هات چندسالن؟
تو یک زنی ^_^..!زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"
اگه بگم روزی چند بار اشکمو درمیاره باور میکنی تو حموم میرم زجه میزنم
وا اون دیوونس میخواد توام دیوونه کنه😐
اصلا ذره ای به حرفاش توجه نکن عزیزم مهم تویی و بچه هات
تاحد امکان دستش آتو نده
میادم خونت تو نادیده بگیرش برو کاراتو بکن
۶و ۳ و سومی رو ناخاسته باردار شدم ۳۹ هفتمه هرمونام بهم ریخته حالم خیلی بده به رفت و امدم کار داره
ماشاالله 😍😍
خدا جوجه هاتو برات حفظ کنه
تو یه مامان قوی هستی و امید و الگوی بچه هاتی
نبینم یه مشکل خارجی مثل مادرشوهر تورو بهم بریزه 😘