2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره دیدم 

دقیق داستانشون رو نمیدونم چون اون موقع که جدا شدن بچه بودم

به تازگی با اون آدم ازدواج کرده

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

قطعا شوهرش مردی که فکرشو میکرده نبوده قطعا اذیت شده که به یکی دیگه دل داده

میدونم کار زنه اشتباس

ولی یه طرفه نمیشه ب قاضی رفت

حتما چیزی بوده این وسط.

حالا اگه مرده این کار و میکرد میگفتن زنه حتما یه مشششکلی داشته ک مرده خیانت کرده حتماااا ب خودش نمیرسیده 

نمیشه قضاوت کرد 

و بهتره به جای قضاوت و نفرین ببینیم چه مشکلاتی میتونه ایجاد کنه برای این فرد.

اولا روابط موازی تحت تاثیر کمبودهای رابطه اصلی شکل میگیره یک ویژگی که توی همسرش نیست و بابتش اذیت شده رو میبینه دیگری اون ادم وجه مثبتش رو داره و شیفته میشه قدری که ویژگی های دیگه اون ادم و کل شخصیت اون فرد رو نمیبینه و بهش کور میشه.

ضمن اینکه فاصله جدایی و رابطه جدید باید حداقل ۶ ماه باشه و الا و اسیبها و زخم های رابطه قبل میره تو رابطه و اون رابطه هم اسیب میبینه.

از طرفی فرض کنیم کسی که همسرش پارانوئید افتضاح باشه و خون به دلش کرده باشه این اتفاق بیفته.به نظرم در این مورد میشه بهش حق داد خیلی حق داره دلش بخواد ازاد بشه از دست همچین موجودی ولی انتخاب قابل اطمینانی نخواهد داشت و برای روان خودش بهتره چند ماه از جداییش بگذره بعد اقدام کنه.

در نهایت قضاوت و نفرین نکنید اون ادم رو بیشتر سوق میده به تباه کردن خودش وقتی شرم بهش میدید دیگه چیزی برای از دست دادن نداره

میدونم کار زنه اشتباسولی یه طرفه نمیشه ب قاضی رفتحتما چیزی بوده این وسط.حالا اگه مرده این کار و میکر ...

آره دیگه وقتی مردا طلاق میدن میگن زنه مشکل داشته خوب یه زنم از روی سرخوشی جدا نمیشه حتما اون مرد کارایی کرده که به زن رو به این درجه رسونده

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊