2777
2789

خواهرم ابتداییه . چند روز پیش گفتن غذا بیارید . اینو میگیم اشکال نداره اکثر مدرسه ها داشتن . مامانم برای بچه هیچی درست نکرد من زنگ زدم همبرگر خونگی سفارش دادم فرستادم براش ولی بدتر ناراحت شد چون همه تو ظرف های خوشگل و تزئین شده آورده بودن این بچه با پلاستیک ساندویچ دستش تو فیلم افتاده بود . 

دیروز عصر گفتن عکاسی داریم امروز لباس مرتب بپوشن بچه ها رو فردا بیارید فلان باغ  . رفتیم خواهرمو بذاریم اونجا  دیدم بچه ها چه لباسای خوشگلی پوشیدن خواهر من شلوار کبریتی قرمز پوشیده بود با تیشرت سرمه ای ساده . تنها لباس نو که تو کمدش بود همین بود . بچه ها دامن پوشیده بودن پیراهن های خیلی خفن . ظهر که بیاد دوباره گریه زاری و دعوا داریم 

بابام بیمارستانه جراحی قلب باز داره هفته دیگه ولی هیچ دکتری قبول نمیکنه عملش کنه . مامانمم درگیر اونه . مهمون هم داره اومدن ببین وضعیت بابام چی میشه . بچه کوچیک هم داره برای همین نتونست امسال به خواهرم برسه 

خودت میگی که 

غیر انتفاعی 

پولدارا اونجان

پس. طبیعتا، ادا بازی هاشون گرون تر از مدرسه ی عادیه 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای این ادا اصولا مدارس دیگه چیه. خوبه وضع اقتصادی مملکت را میبینن.

اصلا فکر نمیکنن شاید ی بچه نداشته باشه

یا دلش ی غذا بخواد

خدایی با غذا آوردن مخالفم حالا تو هر مدرسه ای... 

طرف مرغ میاره، کناریش شاید نداشته باشن 

گناه دارن بچه ها

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

اصلا فکر نمیکنن شاید ی بچه نداشته باشهیا دلش ی غذا بخوادخدایی با غذا آوردن مخالفم حالا تو هر مدرسه ا ...

عزیزم شهریه غیر انتفاعی کم نیست مدرسه هم فکر میکنه طرف داره ک فرستاده غیر انتفاعی،غذا هم تو همه مدارس حتی مهد کودک ها باب شده

عزیزم شهریه غیر انتفاعی کم نیست مدرسه هم فکر میکنه طرف داره ک فرستاده غیر انتفاعی،غذا هم تو همه مدار ...

درست میگین 

کسی که میبره غیر انتفاعی یعنی داره

عزیزم شهریه غیر انتفاعی کم نیست مدرسه هم فکر میکنه طرف داره ک فرستاده غیر انتفاعی،غذا هم تو همه مدار ...

امسال ۹۰ هزینه مدرسش شد میان وعده گرم دارن ماهی یک و نیم هم اونه سرجمع حساب کنی ۱۰۰ بیشتر شده .