2777
2789
عنوان

اگه یکی پنجاه تا قرص بخوره

50 بازدید | 13 پست

مثلا ۵۰ تا قرص اس سیتالوپرام باهم یجا بخوره میمیره؟

یا ممکنه فقط معدش نابود بشه؟

فقط جواب سوالمو بدید 

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه با قرص ضد افسردگی نمیمیره

https://daigo.ir/secret/91663624188 راستی به نظرت ارزشش رو داشت ؟ پروفایل خودمم  .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.دیگه تو این سایت من تاپیکی نخواهم زد تا سال آینده ، خیلی کم شاید هرچند روز یک بار بیام چند تا تاپیک شرکت کنم ، اگه منو دیدی یادآوری کنم باید برم سر درسم

میخوای اون دنیاتم نابود کنی؟ سختی های این دنیا یه روزی تموم میشه ولی اگه خودکشی کنی تا ابد تو جهنمی

نه میخوام خانوادم عذاب وجدان بگیرن تا اخر عمرشون عذاب بکشن

خستم ازشون 

نه با قرص ضد افسردگی نمیمیره

با چی میمیره 

دیگه فقط همینا با ژلوفن تو خونه داریم

با چی میمیره دیگه فقط همینا با ژلوفن تو خونه داریم

عزیز به خدا با زلوفن هم نمیمیری

نکن به باد نده معدت رو

https://daigo.ir/secret/91663624188 راستی به نظرت ارزشش رو داشت ؟ پروفایل خودمم  .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.دیگه تو این سایت من تاپیکی نخواهم زد تا سال آینده ، خیلی کم شاید هرچند روز یک بار بیام چند تا تاپیک شرکت کنم ، اگه منو دیدی یادآوری کنم باید برم سر درسم