2777
2789
عنوان

می خوام از کارم استعفا بدم به نظرتون کارم درسته

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 27 پست
خوب ببین مثلا من تو دفتر نشستم مادرها ده تا تو دفتر جمع شدن و بگو و بخند می کنند و مثلا من دارم ثبت ...

خیلی سخته محیط کارت باید بی خیال بشی چون پشت سرت حرف زیادهدکسی نمیدونه تو میخای خوبی کنی فکرمیکنند میخای رئیس بازی دربیاری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته محیط کارت باید بی خیال بشی چون پشت سرت حرف زیادهدکسی نمیدونه تو میخای خوبی کنی فکرمیکنند م ...

نه بابا 

سیستم از بیخ خرابه 

مثلاً شهریه نمی گرفتن اول ترم بعد تا دو ترم بعد باید می دویدیم که تو رو خدا بیاید شهریه هاتون رو بدید 

یا بچه ها اگر نیومده امتحان نهایی رو بدن من مجبورم ده بار زنگ بزنم و هماهنگ کنم برای یه روز دیگه یهو ده روز طول می‌کشه تا همه از یه کلاس بیان امتحان بدن 

کلا آشوبه 

حتما يه جاي خصوصي خيلي گرونه كه اينقدر شهريه گرفتن كه ديگه در يخچال رو هم باز گذاشتن

نه اتفاقا 

شهریه ترمی یک میلیون هر ترم دو ماه تقریبا 

انگار با همه تعارف دارن حتی با ادب و احترام هم نمی گفتن 

میگم من تو این چهار ماه آموزشگاه رو از این رو به اون رو کردم 

جای تشکر شونه 

نه بابا سیستم از بیخ خرابه مثلاً شهریه نمی گرفتن اول ترم بعد تا دو ترم بعد باید می دویدیم که تو رو خ ...

اوه چه آشفته بازاری مثل ایرانه ازبیخ مشکل داره😂

حرص نخور ببین چی به صلاحته همونو انجام بده

اوه چه آشفته بازاری مثل ایرانه ازبیخ مشکل داره😂حرص نخور ببین چی به صلاحته همونو انجام بده

دیدی بعضیا میگن تو بی نظمی شون نظم هست این ها از اون آدم هان 

یه بار خواستم بیام بیرون کارهایی کردن که واقعا اعصابم به هم ریخت و موندم گفتم شاید با گذشت زمان درست بشه 

چون اصلا حقوقش هم نسبت به حجم کاریش خیلی پایینه

اصلا نمی تونم تحمل کنم دیگه 

همه اش هم استرس دارم مثل دفعه پیش برخورد کنن اصلا تحمل اون رفتارها رو ندارم

برو سراغ همون برنامه نویسی یه جا کار‌کن که هایبرید باشه ۲ روز در هفته بری سر کار بقیه دورکاری

میگم فقط استرس دارم 

نمی دونم چی کار کنم 

گفتم امروز برم حساب و کتاب ها رو جمع و جور کنم تموم بشه