2777
2789
عنوان

دقت کردین بیشتر خرج کنی بیشتر پول مباد سمتت

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس من برم خرج کنم ببینم میاد دستم

فک کنم عمدی نباید باشه 

یجورایی یه وقتایی هست ک دستت تنگه پولتو نیاز داری ولی یهو واسه یه چیزی خرجش میکنی 

برای من اون موقع برمیگرده یعنی تاحالا عمدا اصلا امتحان نکردم

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

خاصیت پول همینه. تو کتاب پدر پولدار ،پدر بی پول کیوساکی یه‌جمله از رابرت کیوساکی هست میگه من در طول تمام زندگیم و تمام کتاب هایی که نوشتم اگه بخوام یه جمله کلیدی واسه موفقیت در کسب ثروت بنویسم اینه که اگه پول میخواید اول باید اون رو ببخشید، باید دلت دریا باشه.

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

خاصیت پول همینه. تو کتاب پدر پولدار ،پدر بی پول کیوساکی یه‌جمله از رابرت کیوساکی هست میگه من در طول ...

چه جالب نمیدونستم 

اما خیلی باحاله 

چه جالب نمیدونستم اما خیلی باحاله

اطرافم مردای زیادی رو دیدم که نسبت به خرج کردن واسه خانواده خیلی سخت بودن و محکم به پولشون چسبیدن و روال روزگار به نحوی رقم خورده که تمام دارایی رو ازشون گرفته. 

البته به یه نقطه ای میرسه اطرافیان بهت میگن تو دیوانه شدی اینطوری خرج می‌کنی 

اطرافم مردای زیادی رو دیدم که نسبت به خرج کردن واسه خانواده خیلی سخت بودن و محکم به پولشون چسبیدن و ...

واقعیتش من به تنها چیزی ک رسیدم اینه که اگه به جایی رسیدی پولی دست و بالت بود ، یا باید تنها باشی یا کسی ندونه 

واقعیتش من به تنها چیزی ک رسیدم اینه که اگه به جایی رسیدی پولی دست و بالت بود ، یا باید تنها باشی یا ...

قانون اول پول:وقتی پول داری اول سکوت کن. رابرت کیوساکی