2777
2789

خودشون دعوت میکنن برای شام اینا 

وقتی میرم باباش فقط سلام خوبی میگه بعدش یه کلمه امدحرف نمیزنه کلا تو تلویزیون خیره اس 

ماعم اون روز با نامزدم ب گوشی نگاه میکردیم گفت علی بذار زمین دیگ چخبرع ۲۴ ساعته گوشی( اون یکی بچهاشم تو گوشی بودن فقط به ما گف)

یا یه فیلمی همگی میبینیم کانالو عوض میکنه🙄

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

باباها همینن بابای منم تلویزیون هی کانال عوض میکنه تا به یه چیز خوب میرسه دو دیقه که نگاه میکنیم دوباره عوض میکنه

لذت میبره از اینکه بگه قدرت دستشه😐

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با نامزدت در میون بگذار.

بدترین کار ممکن

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

باباها همینن بابای منم تلویزیون هی کانال عوض میکنه تا به یه چیز خوب میرسه دو دیقه که نگاه میکنیم دوب ...

اخه اونجا مهمونم مثلا 

میگم چرا اون موقع عقلم کار نکرد خودم تو گوشیم باز بکنم ببینم بفهمن

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

فک کنم مدلش باشه با شما مشکلی نداشته باشه

من معذبم واقعا دیگه نمیتونم برم سخت میرم خونشون :/ 

اخه اونجا مهمونم مثلا میگم چرا اون موقع عقلم کار نکرد خودم تو گوشیم باز بکنم ببینم بفهمن

اتفاقا کار خوبی کردی داخل مهمونی راحت بگیر همه چیزو تا اعصابت راحت باشه