2777
2789
عنوان

سم تر از اون تایپک پربازدید ندیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 36 پست
فقط اون جا که گفت لاغر بوده چاق شده به نظر من خیلی لطف بزرگی میکنه که عروسی شون نره چون معلومه همچین ...

نه باو داشت مقاومت مبکرد بازم

همین حرفارو تو تایپک‌بهش زدن 🤣

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان فهمیدم چرا بعضی فامیلامون تو عروسیمون پول کمی دادن🤣

پس اون تایپک یه خیری داشت

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

منم نفهمیدم جریان چیه؟ آقا برو عروسی کیف کن یه کادو هم بدهنمیمیری کهچیکار به رزومه عروس و دوماد داری ...

من دقیقا انقد الان دلم عروسی میخواد که اگه یکی بعد بیست سال هم با دو سه تا بچه عروسی بگیره میرم کادو هم میبرم 😂😂😂😂😂😂

بخاطر اینکه عقدشون یه مشت نقل بهش ندادن فشاری شده بود 😵🤪😂

دقیقا 🤣نقل ندادن 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته