2777
2789
عنوان

انحراف چشم کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 20 پست
سلام شمادخترتون روبردین چشم پزشک چی گفت ؟

سلام خوبین من بردم بینایی سنجی ..بیناییش خوب بود..بعد انحراف گفتن دوتا چشم داره ..اما فعلا چون سنش کمه وقت داره..شاید سن ک زیاد بشه عضلات چشم قوی بشه ..و دکتر نامه داد واسه یسال دیگه ک بریم پیشش

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام شمادخترتون روبردین چشم پزشک چی گفت ؟

شما چی رفتین دکتر

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
سلام خوبین من بردم بینایی سنجی ..بیناییش خوب بود..بعد انحراف گفتن دوتا چشم داره ..اما فعلا چون سنش ک ...

اره بردم بمن گفت ی چشمش انحراف سندرم داوئن داره بینایش خوبه مشکلی نداشت

گفت این انحراف درمان نداره 

تواینترنتم ی چیزای خوندم دلم آشوبه دوست کاش گفته بود باعمل درمان میشه کاش راه درمانی داشت 

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
سلام خوبین من بردم بینایی سنجی ..بیناییش خوب بود..بعد انحراف گفتن دوتا چشم داره ..اما فعلا چون سنش ک ...

برادخترم ی داروتقویتی داد گفت مشکل از عصب چشم ای کاش با این چیزا درمان بشه 

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
برادخترم ی داروتقویتی داد گفت مشکل از عصب چشم ای کاش با این چیزا درمان بشه

ایشالا رفع میشه نگران نباش