2777
2789
عنوان

هرکی نی نی شو نمیخواد بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه عزیزم.ان شاءالله که منم بشم🙏💚

ان شاالله دو تا نی نی خوشگل ملوسی میاری اصلا هر روز صبح بوشون میکنی میبوسیشون وووووویییی ننه😍😂

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

من فهمیدم از قدیمیا که میگن رحم که سرد باشه آجر بذارین رو‌گاز گرم تر که شد جوری که خیلی داغ نشه بسوز ...

اره عزیزم منم شنیدم

اما میگن آجری که آب ندیده باشه

یعنی آجری که تازه تازه باشه

از کوره دراومده باشه

سلام خواهر

طب سنتی برید حتما

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

من فهمیدم از قدیمیا که میگن رحم که سرد باشه آجر بذارین رو‌گاز گرم تر که شد جوری که خیلی داغ نشه بسوز ...

اره دوست منم از قدیم اینکار میکنن فصل زمستون کلا اجر روی بخاریه و میشینه روش بااینکار پریودش منظم شد چون چند ماه یبار میشد

خدایا شکرت🙂❤

گاهی خرما بخورر  خرما گرمیش خیلی باعث فرد بخور ، زوج نخور ، تونستی از اون یکی خرما بخر بسته ای هستن زیادترن

شیره انگور بخور 

کنجد بخور     سیاه دانه بخور سه ماه انجام بده اینارو رحمت اوکیه 

اسید فولیک هم عالیه برای تخمکا

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

اسید فولیک یک بگیر 

سه ماه بخور 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
اره عزیزم منم شنیدماما میگن آجری که آب ندیده باشهیعنی آجری که تازه تازه باشهاز کوره دراومده باشه

نه ربطی نداره چند وقت دیگه فصل بخاریه،اجر بذار روش کلا بمونه هروقت بیکار شدی یه حوله بپیچ روش بشین روش،دوستم دختر مجرد یود چند ماه یبار پریود میشد اینکارو کرد پریودش منظم شد و رحمش گرم شد

خدایا شکرت🙂❤
اره عزیزم منم شنیدماما میگن آجری که آب ندیده باشهیعنی آجری که تازه تازه باشهاز کوره دراومده باشه

روغن اصل سیاهدونه هم گیرت اومد پایین ناف و رحم و تخمدانت بزن اونم عالی گرم گرم میکنه

خدایا شکرت🙂❤