2777
2789
عنوان

خدا لعنت کنه ک من باید هر صبح بیدار شم

| مشاهده متن کامل بحث + 1205 بازدید | 77 پست
سلام‌غرغرو😂 منم مثل تو دارم میرم ثبت نام دانشگاه از ۳ آبان هم وضعم همینه تنها نیستی خیلیا اینطورین

😂😂😂کردی؟ چه ثبت نامی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دانشجوی فیزیوتراپی ۱/۴️🇹🇷🤍 چنلم :https://t.me/namersii

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز من اونقدر من تنبل نیستم من بورس دارم !!! دانشگاه منو بورس کرده نصف هزینه رو نمیدم من ! تویی که ...

طبق معمول تقصیر یکی دیگه است. اینی که گفتی ربطی به کسی نداره. خودت اومدی ناله کردی. قضاوت با دیگران. 

طبق معمول تقصیر یکی دیگه است. اینی که گفتی ربطی به کسی نداره. خودت اومدی ناله کردی. قضاوت با دیگران.

نه والا مثل شما سوال پیج نکردن

فضول بودن با قضاوت فرق داره حد خودتون رو بدونید بهتره روزتون عالی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دانشجوی فیزیوتراپی ۱/۴️🇹🇷🤍 چنلم :https://t.me/namersii

منم الان بچه شیر میدم تازه بچه مدرسه ای هم دارن کلا خواب تعطیل

خیلی سخته درک میکنم 

من اصلا وقت نمیکنم درس بخونم با بچه شب ها وقت میشه و بیکارم که اونم خونمون زلزله میشه از مهمون

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
خداحفظش کنه حداقل فهمیدید چی میگم

آره بابا 

میفهمم خواب صبح خیلی عزیزه 

خصوصا که سردت باشه هوا هم بیرون یخ باشه توهم سرمایی باشی

دیگه اگه بارون بزنه و هوا ابری و سرد باشه که آدم چسب میشه به پتو و بالشت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛