2777
2789
عنوان

شوهرم بخاطر بچه مون منو زد

321 بازدید | 15 پست

الان نصف شب از خواب با گریه بیدار شد منم واقعا دیگه خسته میشم هر شب همش با گریه بیدار میشه منم الان بیدار شدم بچه رو بندازم روی پام یکم با ضربه و حالت حرص بچه رو انداختم اونم با دستش کوبید روی بازو هام که چرا اینطوری با بچه رفتار میکنم همش بزرگ کردن بچه نگهداری بچه با من هست منم بخدا خسته شدم خودش از صبح تا عصر میره سرکار نه مشارکتی داره هیچی فقط برای فضولی که چرا الان بچه گریه میکنه چرا با بچه اینطوری میکنی وجوذ داره الانم خبرش گرفته خوابیده پس من چه حقی دارم تو این زندگی من دیگه گوه بخورم بچه دوم بیارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم والا بگو خیلی دلت میسوزه بیا دو دقه نگهش دار .شمام رو صبر و تحملت کار کن درسته خسته ای ولی بچه گناهی نداره که .بگرد دردشو پیدا کن .یه رفتار اشتباهت ممکنه یه عمر رو خلقیات و روحیات بچت تاثیر بذاره

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

ف‌وزولی چیه .

باباها بچشون را قدیم میزدند مامانه میگفت نزنش .

مرده میگفت به تو‌چه بچمه .

میدونم خسته ای ولی بچس میترسه .

ترس باعث مشکلات میشه .

ببین بچه چشه

به ادم فوزول و فوضول و  مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها .

عزیزم،درکت میکنم،منم دخترم با نق نق بیدار شد الان رو پامه،ولی کاره همسرت اشتباه بود واقعا باید درک کنه،من یه شبایی انقدر عصبی میشم شوهرم بچه رو میگیره تا من یکم حالم بهتر بشه،تو حالت عادی با همسرت صحبت کن بهش توضیح بده یه وقتایی حتی دیر وقت به‌کمکش احتیاج داری..

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍

شوهر منم همینه یعنی دعوامون سر بچست همش میگه نباید بهش یه تو بگی اتقدر به پسرم باج میده که قشنگ اونم سو استفاده میکنه

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱