2777
2789
عنوان

عاشق به مرد چهل ساله بی‌پول شدم😔

383 بازدید | 25 پست

چقدر من بدبختم ۲۰ سالمه خانوادمم حمایتگر نیستن خیلی منو هل میدن سمتش نامزدیم میخوایم ازدواج کنیم همین چند وقت

باباش فوت شده همون چندغاز حقوقشو میده مامانش خرج خونشون میکنه

امشب سربحث بود تعارف کردم گفتم تنهایی واست شام بیارم گفت اره بیارفرداشب

گفتم نشدم میریم بیرون گفت نه اخر ماهه من ۵ ۶ تومن ته کارتم هست میخوام بدم برای فلان وسیله خونه خراب شده نمیتونیم بریم بیرون تا سرماه

:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴۰ سالشه الان نامزد هستید پول یه ساندویچ نداره 

وای بحال اونکه بری سر زندگی 

هی باید برای چهار تا چیز تو یخچال ماتم بگیری

بشین سرجات ۲۰ سالته شوهر برا چیته درس بخون یه ادم بهتر نصیبت شه

بخاطر تنهایی و نداشتن حمایتگر از چاله خودتون ننداز تو چاه..بعد با بچه کوچیک فقط و فقططططط باید زجر بکشی بسوزی و بسازی..نکن....برو سرکار ان شالله بهترینش سر راهت قرار بگیره

نه اسمم ترانه اس نه ۱۵ سال دارم😊...نام کاربریم اسم یک فیلم سینمایی با بازی ترانه علیدوستیه ..اصلااا هم به این بازیگر علاقه ای ندارم، همین طوری گذاشتم این نام رو🥰.اگه با همسرت مشکل داری اگه مادرشوهرت خواهرشوهرت اذیتت میکنه اگه بچه ات خیلی اذیتت میکنه و بچه خوبی میخوایی   .    🌸   ذکر استغفرالله ربی و اتوب الیه�🌸  رو یادت نره.زیاد تکرارش کن .بی جواب نمیمونی. این حرف خیلی از مراجع هست وحدیث زیاد داریم که گاهی مشکلات ما بخاطر گناهان مونه..پس با این ذکر ان شالله که گناهامون بریزه و مشکلاتتمون حل بشه🌷🌷🌷                  در ادامه اینکه  اگه امضا رو خوندی و برام یک صلوات بفرست تا که به حاجت دلم برسم.🌺و همچنین منو همسرم و دختران گلم عاقبت بخیر بشیم که از همه چیز مهمتره بنظرمن🌺.دوست داشتی بهم بگو تا منم برای آرزوهات دعا کنم و صلوات بفرستم.🌹چون واقعا دعای نی نی سایتی ها میگیره.ممنون دوست عزیزم🤗😍..دوست داری تمام مشکلات بشریت هرچه زودتر تموم بشه..پس بگو اللهم عجل لولیک الفرج....که فقط با اومدن آقا امام زمان.عج. این امر محقق میشه😊😊😍❤❤❤❤

به چه دلیل انقدر خودتو حقیر و کم میبینی میخوای بری زن هم سن پدرت بشی اونم بی پول مرد چهل ساله ای که الان اوضاع مالی خوبی نداره از این بدتر میشه بهتر نمیشه جونیت و نبر تو خونه پیرمرد حروم نکن من و شوهرم هشت سال اختلاف سنی داریم پول نداره با اینکه عشق و عاشقی داشتیم به مررور تو زندگی از چشمم افتاد بخدا مردی که پول نداره هویت نداره اصلا

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

بخاطر تنهایی و نداشتن حمایتگر از چاله خودتون ننداز تو چاه..بعد با بچه کوچیک فقط و فقططططط باید زجر ب ...

برات صلوات فرستادم 

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد