2777
2789

ینی همیشهههه موقع خاب  حس میکردم یکی  یا فوت میکنه یا نفس میکشه باد بینیش بهم میخوره ۱۰۰ درصد مواقع همچین حسی داشتم ...... الان دیگ اصلااا اون حس نیست بنظرتون چی بوده چرا اونجور بوده؟ همیشه هم ترسناک بود برام

منم

وَعَسَىٰ أَن تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَىٰ أَن تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ ۗ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ(سوره بقره، آیه ۲۱۶)«و بسا چیزی را خوش نداشته باشید در حالی که خیرِ شما در آن است، و بسا چیزی را دوست بدارید در حالی که شرّ شما در آن است، و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید.»ما می‌خواهیم، اما او می‌داند...و آن‌چه او سازد، همان خیرِ ماست.«وَاللهُ یَعلَمُ وَأَنتُم لَا تَعلَمونَ»(سوره بقره، آیه ۲۱۶)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام الی خوبی برام کامنت گذاشتی نمیدونم تو کدوم تاپیکام گذاشته بودی ترکیده تاپیکمچی گفته بودی

سلام ممنون تو خوبی عزیزم 

گفتم یهو یادت افتادم حالت چطوره خوبی چکار میکنی احوال پرسی اینا ....

سلام ممنون تو خوبی عزیزم گفتم یهو یادت افتادم حالت چطوره خوبی چکار میکنی احوال پرسی اینا ....

فداتشم مرسی تو خوبی عزیزم

میگذره

راستی کدوم تاپیکم بوده ترکیده🧐

کاربری ششم  زخم شدم از بس ترکیدم