منه_بدبخت مدیر استارتر عضویت: 1404/06/28 تعداد پست: 625 عنوان علوم نهم کمکککک 48 بازدید | 9 پست لایک نکنننن نکتنننن ❌❌❌❌❌❌❌❌ولی منم یروزی میام تو نینی سایت و از موفقیتام تاپیک میزنم🥹💞🫂میشه یه صلوات مهمونم کنی بانو؟ امروز | 02:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ناجی_او عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 111 از توی نت شکل هر کدومشون رو ببین و بنویس مثلا بزن ترکیب یا عنصر اتمی شکلش رومیاره برات
pineappleee عضویت: 1404/02/25 تعداد پست: 278 اونایی که یه دایره تنها هست و همشون شبیه همن اتم اونایی که چندتا دایره چسبیده به هم و همشون شبیه همن مولکول
منه_بدبخت مدیر استارتر عضویت: 1404/06/28 تعداد پست: 625 اونایی که یه دایره تنها هست و همشون شبیه همن اتم اونایی که چندتا دایره چسبیده به هم و همشون شبیه همن ... پس ترکیب و مخلوط چی لایک نکنننن نکتنننن ❌❌❌❌❌❌❌❌ولی منم یروزی میام تو نینی سایت و از موفقیتام تاپیک میزنم🥹💞🫂میشه یه صلوات مهمونم کنی بانو؟
منه_بدبخت مدیر استارتر عضویت: 1404/06/28 تعداد پست: 625 از توی نت شکل هر کدومشون رو ببین و بنویس مثلا بزن ترکیب یا عنصر اتمی شکلش رومیاره برات میزنم نمیاره😭توروخدا شما پیدا میکنین برام از صبح دارم میخونم دارم میمیرم از خستگی صبحم باید برم مدرسه لایک نکنننن نکتنننن ❌❌❌❌❌❌❌❌ولی منم یروزی میام تو نینی سایت و از موفقیتام تاپیک میزنم🥹💞🫂میشه یه صلوات مهمونم کنی بانو؟
pineappleee عضویت: 1404/02/25 تعداد پست: 278 پس ترکیب و مخلوط چی یادم نمیاد ولی قطعا تعریفش تو کتابت هست یا تو گوگل
khatereh_۴۰۳ عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 4756 میزنم نمیاره😭توروخدا شما پیدا میکنین برام از صبح دارم میخونم دارم میمیرم از خستگی صبحم باید برم مدر ... تعریفش حتما تو گوگل هست از چت جی بی تی هم میتونی بپرسی شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸
منه_بدبخت مدیر استارتر عضویت: 1404/06/28 تعداد پست: 625 یادم نمیاد ولی قطعا تعریفش تو کتابت هست یا تو گوگل تعریف همشون و بلدم فقط نمیتونم از شکل تشخیص بدم لایک نکنننن نکتنننن ❌❌❌❌❌❌❌❌ولی منم یروزی میام تو نینی سایت و از موفقیتام تاپیک میزنم🥹💞🫂میشه یه صلوات مهمونم کنی بانو؟
منه_بدبخت مدیر استارتر عضویت: 1404/06/28 تعداد پست: 625 تعریفش حتما تو گوگل هست از چت جی بی تی هم میتونی بپرسی تعریف هاشونو بلدم ولی نمیتونم تشخیص بدم از رو شکل لایک نکنننن نکتنننن ❌❌❌❌❌❌❌❌ولی منم یروزی میام تو نینی سایت و از موفقیتام تاپیک میزنم🥹💞🫂میشه یه صلوات مهمونم کنی بانو؟
khatereh_۴۰۳ عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 4756 تعریف هاشونو بلدم ولی نمیتونم تشخیص بدم از رو شکل اینطوری رمز گذاری کن دوتا مشکی دوتا سفید.. میشه فلان یا دوتا سفید یعنی این شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸