2777
2789
عنوان

نی نی سایت خیلی جای خوبیه

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 27 پست
من بعضی وقتا ب خودم میگم چقد امیدوار بودم

نگین بخداته دلم خالی میشه

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بعضی وقتا ب خودم میگم چقد امیدوار بودم

چقد همچی فرق میکرد

چقد خوشحال بودم و دید خوبی داشتم

یه کاربر اون موقع بهم گفته بود به تهش امیدوار نباش الان همونو بعد یه سال و اندی خوندم و دلیل کافی بود واسه هق زدنم

سوالی درباره کنکور داشتید بپرسید.                              لطفاً وقتی فحش میدم بهم گیر ندید اگه نگم سکته میکنم❤️

چقد همچی فرق میکردچقد خوشحال بودم و دید خوبی داشتمیه کاربر اون موقع بهم گفته بود به تهش امیدوار نباش ...

یادم میاد خودم  بقیه امید میدادم اینا الان خودم نیاز ب امید دارم زندگیه غیر قابل پیش بینی

عزیزم امید خوبه اما یمدته ناامیدم برای همین حالم بده

منم همینم دیگه بریدم

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

ولی زندگیه همش میگم این نیزبگذرد

چی بگم عین دیونه ها شدم از خدا گله دارم اا کسیوغیرش ندارم

هیچ کی کسیوغیرخدانداره اونم یارویاوربی کسونه مطمئنم یروزمیگیم خدایاشکرت ازت ممنونم

برام دعاکن خیلی مشکل دارم منم برات دعامیکم

عزیزمی چشم منم میخواستم همینوبگم مشکلات منم زیاده برام خیلی دعاکنین🥺