2777
2789
عنوان

یکی از دوستام با یه مرد متاهل در ارتباطه دیگه نمیدونم چطوری بگم نکن

| مشاهده متن کامل بحث + 75438 بازدید | 399 پست
فامیل هستن شوهر خانمه مدت زمان زیادی سرکارع خانمه هم خودش تایم زیادی سرکاره و خانمه کلا بلده دیگه چ ...

الهی جز جیگر بگیره مرده به حق امام حسین 

از همون اول کاش ازدواج میکردن!!!!!

بدبخت دختره..اهش زندگیش نابود میکنه.. چقدرم خره ک نفهمیده و وایستاد کتک میخوره و تااااازه میخاد بچه هم بیاره براش؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی جز جیگر بگیره مرده به حق امام حسین از همون اول کاش ازدواج میکردن!!!!!بدبخت دختره..اهش زندگیش نا ...

چی بگم من دلم برای اون دختره خیلی میسوزه احساس میکنم بازیچه شده واقعا بد دنیاییه ادما چقدر خودخواهن و وقیحن 

پسره میگه بخاطر بچه زن‌گرفتم فقط و این خانمه رو دیوانه وار دوس دارع خانمه هم همینطور من حتی قبل از ا ...

این زن مرد ک شما میگید دچار فساد شدن فقط شهوت رانی  این علاقه نیست 

اسم هوس وابستگی جنسی 

عشق نیست

دچار انحراف شدن عشق نیست

نمیدونم چی بگم میدونی پسره میخواست یه خانمیه بگیره خانم زیبایی بود ولی این خانمه نذاشتش وقتی پسره خو ...

واقعا این عزیزت خیلی عوضیه!!دیر یا زود چوب خدا میخوره.. احتمال ۹۹درصد دخترش بخوره چون عزیزش و امتحان خدا همیشه با عزیز ترین کس آدمه!خیلی عصبی شدم میدونم شمام حساس هستید اما واقعا لایق این صحبت و فراتر از این هستن 

چی بگم من دلم برای اون دختره خیلی میسوزه احساس میکنم بازیچه شده واقعا بد دنیاییه ادما چقدر خودخواهن ...

دقیقا 

شک نکن پس میدن.. تو کنارشونی تماشا کن بدبخت شدن این دو نفرو خدا صبووووره وایساا

این زن مرد ک شما میگید دچار فساد شدن فقط شهوت رانی این علاقه نیست اسم هوس وابستگی جنسی عشق نیستدچار ...

چی بگم عزیزم منم نمیگم عشقه خودشون میگن منم مخالفم و سعی کردم از این راه بکشمش بیرون ولی نشد حرف شما درسته فقط از خدا میخوام دیگران بخاطر این دوتا آسیب نبینن

بهرحال پیش میاد برا همه ما ک علامه دهر نیستیم بلخر وقتی یچیزی بخاد جور بشد میشد نخادم نمیشد بنظرمن ب ...

میخوام بهش بگم هر رابطه ای دو سر داره وقتی طرف مقابل میگه میخوام برات بسته بفرستم باید ببینی رفتار تو چه حس و حالی ایجاد کرده که همچین چیزی در جواب دریافت کردی😑