الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین
نمیدونم ولی اوناهم آدمن ولی اگه از لحاظ دین یکی نباشیم من بودم مخالف بودم و اینکه باید حسابی راجع بهشون تحقیق کنی و یه مورد دیگه نمیدونم این پسرای جدیدشونم اینطورن یا نه ولی خب خیلی از بلوچا بخاطر بچه زیاد بیشتر از یک زن میگیرم
نمیخام توهین کنم بلوچا فحش کشم نکنن... ولی سمته ما بلوچ زیاد هست کلا ی شهر کوچیک هست همشون بلوچن پسراشون طرز فکرشون با بقیه زمین تا آسمون فرق داره.. بینشون انگشت شمار هستن ک ب روز فکر کنن.. همون تعصبات قدیمی.. همون طرز فکرا.. از هر نظر زندگی کردن لباس پوشیدن حتی ماشیناشون با بقیه فرق داره قشنگ تو خیابون میشه تشخیص داد این 405صاحبش بلوچه.. بقیه شهرارو نمیدونم چجورن ولی اونای ک اطراف ما هستن اینجورین