2777
2789
شغل همسرم جوریه ک همخ میدونن رنج حقوقی و ایناشو به همین دلیل منو ب حال مسخره کرذن پرسید ک با این حقو ...

آخه به اونا چه

بعضیا مرض دارن دل آدمو میشکنن باسوالاتشون

منم ازشغل شوهرم یکم ناراحتم

چون یه بارشوهر خواهرم گفته شوهرش راننده اس باحالت تمسخر واینا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه نمیتونم شرایط ایجاب میکنه تحملشون کنم تا چند یال اینده

اگه مجبوری کنارشون باشی به شوخی بگو میخوای خرجمو بدی؟ وارد توضیح دادن نشو، تو موقعیتای بعدی ادامه‌ میدن و کلافت میکنن

آخه به اونا چهبعضیا مرض دارن دل آدمو میشکنن باسوالاتشونمنم ازشغل شوهرم یکم ناراحتمچون یه بارشوهر خوا ...

اون خوبه 

همسر من معلمه داره برا دکترا میخونه م همچین حرفی زدن براش 

صد در صد دختره خاک بر سر رید ب حالم امشب

عزیزم اونکه خیلی خاک بر سره ولی شمام سعی کن به چیزای چرت و پرت اهمیت ندی . تو بالاتر و بزرگتر از اینی که هر عتیقه ای چرت گفت ذهنتو مشغول کنه و حالتو خراب کنه. اگه نخوای خودتو واسه هیچ کس ثابت کنی‌ که نیازی هم به این کار نداری، از حرفاشون منفعل نمیشی و روی حالت اثر نمی‌ذارن. 

کاملا درسته ولی متاسفانه پولدارای بی شخصیت تعدادشون خیلی خیلی زیاده و خودشونم متوجه این جمله نیستن.. ...

عزیزم اتفاقا معمولا کسایی این حرفو میزنن و این سوالو میپرسن که خودشون یه دورانی قحطی رو تجربه کردن یا تو خرج ضروری موندن؛ کسی که تو رفاه بزرگ شده اصلا به ذهنش نمیرسه این سوالو بپرسه. باور کن. 

و اینکه ما نیازی نداریم خودمونو به کسی ثابت کنیم یا شخصیتمون به چشم بیاد. 

عزیزم اونکه خیلی خاک بر سره ولی شمام سعی کن به چیزای چرت و پرت اهمیت ندی . تو بالاتر و بزرگتر از این ...

من دلم ب حال همسرم سوخت ک اینا اینجور میبیننش با اینکه مرد خوبیه و من دوسش دارم 

حالت تمسخر گفت میدونی 

حالا اگه قیافه دختر رو ببینی

کاملا درسته ولی متاسفانه پولدارای بی شخصیت تعدادشون خیلی خیلی زیاده و خودشونم متوجه این جمله نیستن.. ...

دقیقا قبول داذم ک پول حرف اولو میزنه احترامت ب پولت بسته است

من دلم ب حال همسرم سوخت ک اینا اینجور میبیننش با اینکه مرد خوبیه و من دوسش دارم حالت تمسخر گفت میدون ...

می فهمم چی میگی. چه اهمیتی داره یه آدم بی لول خودت یا همسرت رو چجوری ببینه. برا همسرتم فرقی نداره. کلا نباید افکار آدمایی که شخصیت ضعیف و پایینی دارن واست مهم باشه وگرنه سطح احساساتت بند میشه به ذهنیت آدمای ضعیف. عزیزم همسرت به یه خانم با درک نیاز داره که شما هستی. و افکار آدمای بیشخصیت هیچ تاثیری روی زندگیش نداره و نباید واست مهم باشه. 

احترامی که به پول بنده، احترام واقعی نیس. دولا و راست شدنِ یه سری آدم چاپلوسه و هرچی اینجور آدما از دورت پراکنده بشن باید خوشحال تر باشی. آدم اصیل از کالای اصیل استقبال میکنه ....

عزیزم اتفاقا معمولا کسایی این حرفو میزنن و این سوالو میپرسن که خودشون یه دورانی قحطی رو تجربه کردن ی ...

درسته من اصلا ب خودم اجازه نمیدم از کسی درباره درامد یا مبلغ اجاره ی خونش بپرسم ولی این سوالو زیاد ازم میپرسن ک خب از سر فضولیه کاملا.. من هیچ وقت جواب ندادم الان 29سالمه تا الان هیچ کس از مسائل زندگیم خبر نداره نمیگم ب کسی و توقع ام ندارم درباره بقیه بدونم...ولی انگار اینجوری بیشتر کنجکاون هی از بقیه دربارمون میپرسن تو حرفاشون یعنی ب هر روشی میخان بدونن ما چیکار میکنیم کاش یاد بگیرن این مسائل واقعا خصوصیه.. کاش فرهنگ سازی بشه تو همین سایتم زیادن اینطور ادما ک تاپیک میزنن درامدتون چقده یا ی سریا ب بقیه میگن وای با فلان قدر حقوق چطوری زنده اید خب این واقعا زشته

متاسفانه.. بهترین ادم باشی ولی پول نداشته باشی هیچی نیستی... ولی بدترین ادم باشی پولدار باشی همه واست سرو دس میشکونن و حلوا حلوا میکنن.. 

درسته من اصلا ب خودم اجازه نمیدم از کسی درباره درامد یا مبلغ اجاره ی خونش بپرسم ولی این سوالو زیاد ا ...

آره می فهمم چی میگی. خیلی خوبه که حریم خودتو داری. آدمای فضول خب همه جا هستن ولی حریمی که ما برا خودمون قائلیم تعیین میکنه چقدر اونا رو راه بدیم تو زندگی شخصیمون و این به انتخاب و عملکرد خودمونه. خیلی خوبه که شما قوی هستین. به نظرم همه آدما باید اینقد شخصیت قوی داشته باشن که چن نفر فضول با فضولیشون نتونن اینارو به هم بریزن و اصلا کار سختی نیس‌. فقط باید اعتماد بنفس داشته باشن و چهارچوب های خودشون رو بشناسن و بلد باشن ازش دفاع کنن‌. اون آدمای فضول فقط تا جایی جلو میان که حس کنن با حرفاشون یا اطلاعات جدیدی بدست میارن یا میتونن روی شما اثر بذارن. اگه ببینن تو بی تفاوتی و اطلاعی نمیدی دیگه انگیزه ای برا کش دادن ندارن.

اینجا هم فضای عمومیه، میپرسن هرکی نخواد جواب نمیده. رودر رو و فامیل که نیس و کسی مجبور نیس اینجور پستارو باز کنه و دیگه به انتخاب خود آدماست.

آره می فهمم چی میگی. خیلی خوبه که حریم خودتو داری. آدمای فضول خب همه جا هستن ولی حریمی که ما برا خود ...

دقیقا انتخاب خودمونه.. ی سریا ریز زندگیشونو میشه از استوریای اینستاشون فهمید کی قهر کردن کی اشتی کردن کی خرید کردن و چون خودشون اینجورن توقع دارن بقیم همینطور باشن و مثلا من ک از زندگیم کسی خبر نداره عجیبم... من تا حالا ب مامانم حتی درباره قهرو آشتیو مشکلات زندگیم نگفتم نمیخام کسی بدونه مشکلی دارم یا ندارم.. ولی مادر شوهرم هروز روزی چند بار زنگ میزنه چی خوردین کی شام درست میکنی چرا خونه مامانت نرفتی شوهرت چرا با دوستش میره بیرون چرا دوبار دیدمت ی روسری سرت بود و...... و منی ک هنوز بعد این همه سال نتونستم بهش بفهمونم ک دوس ندارم شرح حال بدم نمیخامم بی احترامی کنم..آرزوم شده ک حدومرزا رو بقیه رعایت کنن