2777
2789

پایه دوازدهم انسانی هستم 

چون تا ساعت ۲ مدرسه هستیم مامانم برام خیار گوجه و نون پنیر خورد کرد گذاشت توی ظرف پلاستیکی از شب قبل گذاشته بود بردم مدرسه زنگ تبریک با سه تا از دوستام نشسته بودیم درشو باز کردم دوستم نگاش کرد اوق زد خیلی خجالت کشیدم 🥲💔 با اینکه ظاهر خوشمزه ای داشت مسخرم کرد ( میدونم چیزی تو دلش نیس) 

خیلی ناراحت شدم برش داشتم گذاشتم تو کیفم تا آخر زنگ چیزی نخوردم  دختر خیلی حساسی نیستم نمی‌دونم چرا برای این موضوع ناراحت شدم  بهم بر خورد  💔

به یاد داداش ۱۹ سالم صلوات بفرستید ممنون میشم  🥺

اوق به چی به نون پنیر؟

https://daigo.ir/secret/91663624188 پروفایل خودم و دختر نازم تنو هست . تنو الان یکساله که پیش من نیست  .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بی زبونی بدم اومد از رفتارت

https://daigo.ir/secret/91663624188 پروفایل خودم و دختر نازم تنو هست . تنو الان یکساله که پیش من نیست  .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.

جلوش گاز میزدی حالش بدتر بشه 

اصلا یک هفته تمام همونو ببر زل بزن توی چشماش بخور

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi /   Lee Jong Suk/.      Gong Yoo / و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️‍🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی 😮‍💨همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر می‌کردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂

چقدر دوستت بی شخصیت و بی لوله به نظرم از لقمت خجالت نکش از داشتن همچین دوستی خجالت بکش و عوضش کن 

لقمه ای ک شب مونده ظاهرش جالب نیست درست ولی بخاطر تو ک دوستشی میتونست تحمل کنه حتی اگر چندشش شده(درصورتی ک اون نمیخواسته بخوره ک اونطوری ادا دراورده)