2777
2789
عنوان

درسی که امروز گرفتمو میخوام بهتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 56 پست

ممکنه یکجایی بهت حسادت کرده باشه ...من خودم تجربه دارم ...پدرم یک دوستی داره از راهنمایی تا الان که پنجاه سالشون هست با هم رفت و امد داریم خانوادگی ...امل دخترش بی دلیل با من سرد بود ... خیلی نسبت به من حسادت داشت ... همش از من عصبی بود ..درصورتی که منهمیشه دختر اروم و ساکتی بودم و اصلا با کسی کاری نداشتم ...

الان که ازدواج کرده گاهی بهم پیام میده و با هم حزف میزنیم ... ولی خی واقعا زفتارش رو درک نمیکردم 

همه چیز در سن ۹ سالگی متوقف شد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم اون پشست سرتو حرف زده و فکر کرده به گوشت رسیده و میخواسته دست پیش رو بگیره پس نیوفته

پشت سر همه حرف میزنن

حتی فحش میدن به یارو

ولی من اخه همینو نفهمیدم

تا حالا هیچ حرف یا حرکت ناراحت کننده ای نزدم 

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

ببین واقعا یهو تموم انرژی و توانم خالی شداگه کاری کرده بودم باز یه چیزیما ۸،۹ ساعت دو نفری باهم تو ی ...

منم یه همکار دارم یعنی واقعن آدمِ پاچه خاره زیر آب زنی که همه اشتباهاتو خودشو میندازه گردن دیگران

من کلن شیفتمو به خاطر این عوض کردم

یه نفر دیگه رو آوردن وایسه کمکش انقدم که گیجِ همیشه یکیو لازم داره

اون همکارِ جدید رو هم فراری داد انقد اشکشو درآورد

آها دوتاییتون ناخودآگاه زدین توو برقهر کی فکر کرده اون یکی ناراحته

من ناراحت نبودم اصلا

براش شکلات مورد علاقشو خریدم

خواستم از شیفت دیشب حرف بزنم

گفتم بستنی تموم شده چیکار کنیم

خیلی بد جوابمو تو دو کلمه داد

بعد اون یکی همکار اومد شروع کرد با آب و تاب تعریف کردن و حرف زدن و خندیدن

بعد من یهو پکر شدم ریختم بهم

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

من سرکار انقدر همکارام حسود و بدجنسن به زور تحملشون میکنم

من همش فکر میکنم مشکل از منه

چون طرف با همه خوبه

زیاد خودتو درگیر آدما نکناون هر جوری بود تو مثل همیشت باش

اول قصدم همین بود ولی نتونستم

چون تو بیشترین برخورد ممکن با همیم

من ناراحت نبودم اصلابراش شکلات مورد علاقشو خریدمخواستم از شیفت دیشب حرف بزنمگفتم بستنی تموم شده چیکا ...

میدونم چی میگی

ولی جدی خودتو درگیر نکن

تو همیشه همونجوری باش

منم این اتفاق برام میوفته با خودم میگم من که با کسی مشکلی ندارم اگه اون داره خودش باید حل کنه

ممکنه یکجایی بهت حسادت کرده باشه ...من خودم تجربه دارم ...پدرم یک دوستی داره از راهنمایی تا الان که ...

نه واقعا ما تو دو تا خط جدای از زندگی ایم

منم یه همکار دارم یعنی واقعن آدمِ پاچه خاره زیر آب زنی که همه اشتباهاتو خودشو میندازه گردن دیگرانمن ...

من دردم این بود‌ که اون با همه خوب بود جز من

به خاطر همین شد همه فکر و ذکرم

تازه من بدی نکردم

هیچی