همون قرمه سبزی کافیهچیه بابا مد شده دو مدل غذا....میه معده طرف چقد گنجایش داره دو مدل غذا بخوره؟حالا ...
من شمالی ام شده ۴ جور خورشتم میذارن بعد اگه یکی بذاریم ابرو و شرافت برات نمیذارن میگن برامون ارزش قائل نشده خواهرم شوهرش یزدیه انقدر راحت میگیرن مهمونی هاشونو دیدم کال جوشم گذاشتن ۲۰ نفر ادم با لذت خوردن اصلا سخت نمیگیرن همشم یه خورشت میذارن همش دور همی دارن بی شیله پیله ان حالا من مهمون دارم استرس میگیرم شوهرمم شمالیه خانواده شوهرم بیان همش استرس چی بپزم چی بذارم خرف در نیارن خونه های خودشونم میری همینن
❤خـدایقشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
فقط ربی بلده مادر شوهرم یا جوجه کباب درست میکنن میخواستم مثلا ادایی بشه ولی نمیدونم از پرتقالی یا نا ...
پرتقالی یا ناردونی به ذائقه هرکس خوش نمیاد درست نکن مرغ زعفرونی درست کن بهتره با سس مایونز و خردل بهت قول میدم خوششون بیاد روشم با زرشک و خلال بادام پسته تزیین کن بریز روش من اینوودرست میکنم یه وقتهایی خیلی دوست دارن
❤خـدایقشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
پرتقالی یا ناردونی به ذائقه هرکس خوش نمیاد درست نکن مرغ زعفرونی درست کن بهتره با سس مایونز و خردل به ...
خواهر یه بار مرغ زعفرونی کره ای درست کردم که ینی از زعفرون زیادش طلایی خوش رنگ سرخ شده بوی کره زیاد فقط سه قالب کره خالی کردم داخلش 😂😂 بعد مادر شوهرم برگشت گفت رب نداشی بزنی بهش مرغ ابپز پختی چرا