2777
2789

واقعا برام سوال شد فلسفه عروسی چیه؟این تو ذهنم اومد که جشن شادی برگزار بشه بعد گفتم خب جشن عقد که برگزار شده.بعد به ذهنم رسید خب برای اینه که اعلام کنن زندگیشون رو زیر یه سقف شروع کردن.ولی دیدم چندنفر گفتن چندسال بعد شروع زندگی مشترک عروسی گرفتن.منظورم از شروع زندگی مشترک رابطه نیست.

حالا به نظرتون فلسفه عروسی چیه؟

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به شخصه از گرفتن مراسم خوشحال ترینم، جوری که اون شب بهم خوش گذشت کنار دوستام، هیچ شب دیگه ای نمی‌تونستم تجربه‌ش کنم... برای من شیرین و لذت‌بخش بود 

می‌تونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس، نارسایی دریچه‌های قلب و ایسکمی طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️ 

فقط شادی و بهونه شادی کردن برای وارد شدن به یه مرحله جدید زندگی

خب قبلا جشن عقد و شادی برای ورود به مرحله جدید گرفته شده

والا منم دوسال و نیم عقد بودم...

حدود یک سالش با شوهرم بیشتر شبها خونه خودمون خوابیدیم...اما هیچکس این چرت و پرتهارو نگفت راجع بهمون...

حتی مامانم یع بار بر حسب وظیفه مادریش بهم تذکر داد برا رابطه و اینا...شوهرم ب شدت برخورد کرد ک خیلی خصوصیه

من به شخصه از گرفتن مراسم خوشحال ترینم، جوری که اون شب بهم خوش گذشت کنار دوستام، هیچ شب دیگه ای نمی‌ ...

نه منظورم اونایین که سالهاست زندگی مشترکشونو آغاز کردن جشن عقدم قبلا گرفتن.

والا منم دوسال و نیم عقد بودم...حدود یک سالش با شوهرم بیشتر شبها خونه خودمون خوابیدیم...اما هیچکس ای ...

آخرش نوشتم که منظورم رابطه و خونه همدیگه موندن نیست.منظورم کلا سرخونه و زندگی مستقل رفتنشونه.

خب قبلا جشن عقد و شادی برای ورود به مرحله جدید گرفته شده

دیگه اینا همش چون قدیم بیکار بودن باب شده😬

مثلا شوهر من میگفت هیچ جشنی نگیریم تحت تاثیر خونوادش...

شب عقدی ک بابای من گرفت انقد بهش خوش گذشت گفت فلانی هرچی مراسم هست میگیریم🤣

آخرش نوشتم که منظورم رابطه و خونه همدیگه موندن نیست.منظورم کلا سرخونه و زندگی مستقل رفتنشونه.

سخت نگیر

هرکس هرمدل دوست داره باید زندگی کنه...

مثلا رونالدو و زنش تازه عروسی کردن🤣

یا اندی و شینی بعد 18سال دوستی ازدواج کردن😬

دیگه اینا همش چون قدیم بیکار بودن باب شده😬مثلا شوهر من میگفت هیچ جشنی نگیریم تحت تاثیر خونوادش...شب ...

خیلی خندیدم.همیشه خوش و خرم باشین

سخت نگیرهرکس هرمدل دوست داره باید زندگی کنه...مثلا رونالدو و زنش تازه عروسی کردن🤣یا اندی و شینی بعد ...

اونا هم برام سوالن😄😄😄

حالا حتما بایذ فلسفه ی فیلسوفانه پشتش باشه ؟.یه جشن مثل بقیه ی جشنها برای شادی دور هم جمع بشن به بها ...

من استارتر اون تاپیک نیستم.جهت تاپیک من هم نه به چاقی ربط داره نه به چیز دیگه که گفتین

اونا هم برام سوالن😄😄😄

مث اینه من به شما بگم چرا اسم کاربریت راه دور هست؟

شما میگی چرا نداره دلم خواسته...

همینقد عادی باید به کارهای بقیه هم نگاه کرد 

ناراحت نشیا من یه تیکه کلام دارم همه فامیل و دوستام میدونن...

قانون به من چه بتو چه به ما چه🤩😁😅