2777
2789

زندگیم خیلییی سخت شده نیاز به تراپیست دارم ولی پولشو ندارم که برم ۱-تارک الصلاة شدم یه نماز میخونم ۵تا نمیخونم اخ که دارم از درون آتیش میگیرم دلم میخواد دوباره نماز بخونم روحم وروانم معنوی بشه آلوده شدم کثیف شدم آرامش ندارم روحم توی عذاااااابه شبا نمیتونم بخوابم۲- این درس لعنتیم تموم نشده دارم عین سگ میدووم اما به هیچ جا نمیرسم نه شغلی نه چیزی میخوام ارشد بگیرم اما از آینده شغلی میترسم لعنتی دانشگاهم صنعتیه خیلیییی درسا سنگینه نمیکشم دیگه انگار نمیفهمم خدایا ۶ سال دانشگاه درس خوندم اونقدر حس کمال گرایی دارم همش حس میکنم چیزی حالیم نیس۳-شوهر بی پول بی سواد وبی خاصیت دارم هرررر روز بلااستثنا هر روز بهم زنگ میزنه صبح اول صبح که ندارم کارم بده هیچی پول ندارم بدبختم ۲۰۰ گرم طلامو سال۴۰۲ گرمی۲۶۰۰ فروختم ماشین خریدم الان داشتم ۲ میلیارد بود بیچاره شدم الهی میمردم شوهر نمیکردم از وقتی عقد کردم ۱۰ سال پیر تر شدم مردم شوهر میکنن آب میره زیر پوستشون من رسم کشیده شده به خدا ازدواج نکنید یا اگه میکنید پولدارشو پیدا کنید سوهان روحم شده بع خدا

خُدٰایٰاپَنٰاه‌بٰاش؛کِه‌جُزتوپَنٰاهی‌نیست'✨️🫀🤍🗽 میرَقصانَم‌زِندِگی‌را‌بِه‌سازَ‌آرِزو‌هایَم 🌱💚A girl who loves chocolate 🍫😋 ؛. به شیطونیم معروفم😜 چشم خوشگله کی بودم من 👀معلومه مهدی😌                                         به شدددت قرتی💅💃🏻     

بعضی وقتها آدم جوری زندگی رو می‌ره جلو انگار عقل نداره سرمایه پول موقعیت رو از دست میده بعداً می‌فهمه این راهی که اومده اشتباه بوده از اینجا به بعدت رو بساز با عقل و تصمیم درست مهم نیست گذشته چی بوده الان خیلی ها حسرت فرصت های از دست رفته رو میخورن خیلی ها دغدغه مالی الان دارن غصه شو نخور آسون بگیر خود من با اینکه وضع شوهرم متوسطه خیلی دلم میخاد کارایی رو زیباییم انجام بدم ولی پولشو ندارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام بنده خوب خدا...ازین فرصت استفاده کنید به خدا نزدیک بشید 

باهاش حرف بزنید...گریه کنید...قلبتون روشن میشه 

حقیر کسی نیست به شما بگه ولی 

بَرایِ رَفعِ غُصه‌ی دل

اگر دَر مِحنَتی گرفتار باشید

هَفتاد مَرتَبه بگویید

•"یااللهُ یامُحَمَّدُ یاعَلِیُّ یافاطِمَه یا

صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی.

ناامیدی و شکایت از جانب شیطان هست..خدا هرکیو بیشتر دوست داره بیشتر امتحانش میکنه :)❤️

والا همه الان تو ناز نعمت نیستن تو جامعه به جایی رسیدیم یه زندگی معمولی حسرتمون شده یه دندون میخای درست کنی ۸ میلیون باید پول بدی کم نیست بعد کی می‌تونه انقدر راحت پول خرج کنه اینستا هم شده محل تظاهر بلاگرا و حسرت به دل موندن خیلی ها همین اینستا کافیه که خیلی هارو نا امید کنن