2777
2789
عنوان

چه دوره زمونه ای شده

152 بازدید | 15 پست

بچه ها من ۲۲ سالمه دانشجو هستم ولی خیلی ریز نقشم و بی بی فیس یک برادر کوچیکتر دارم کلاس ششم هست و چون خانوادم خیلی حساس هستن نمیزارن تنهایی بره مدرسه و بیاد برای همین بیشتر وقتها که کلاسم با مدذسش تداخل نداره خودم میبرمش و میارمش .

امروز اومده میگه همکلاسیم گفته شماره خواهرتو بده ازش خوشم اومده و دوسش دارم و منم بهش فحش دادم میگه پسره گفته من ۱۵ سالمه چون دو سال درس نخوندم و سرکار میرم خونه هم بابام داده بهم شماره خواهرتو بده خودم باهاش ازدواج میکنم!!!

جلل الخالق به اینا

;-)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه دم دراورده اینا همه مال بلوغ زود رسه فک کنم همه بدونن چه عواملی باعث به این روز افتادن نوجوون ها شده در آینده نزدیک هم کودکان بهش مبتلا میشن...شاید هم شدن

لطفا بدون تعصب تاپیک های منو بخونین 

بچه دم دراورده اینا همه مال بلوغ زود رسه فک کنم همه بدونن چه عواملی باعث به این روز افتادن نوجوون ها ...

بنظر من شدن الان بچه ۹ساله دوست دختر داره و یک حرفای  بدی میزنه کامل رابطه رو بلده

;-)