2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نصف شب کلی سگ جمع میشن میش سطل زباله

معلوم نیست از کجا میان یعنی بالا شهریم ما

اصلا محل نمیدن بیان جمعشون کنن

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

شهرداری کوتاهی میکنه

وظیفه شبکه بهداشته اوندانجام نمیده بعضی شهرا شهرداری جمع آوریشوندمیکنه وگزنه در اصل وظیفه شبکه بهداشته 

تو شهر ما شهرداری در حال جمع آوریشون بود حامیان سگها عربده میکشیدنو ای وای ظالم و ظلم سر میدادن یه مشت ادم بی فرهنگ که باعث شدن تو شهرمون یه پسر ۱۱ساله به خاطر سگ گازش گرفت بمیه

یکی چون دو سه سال پیش افتاد دنبال من و بچه هام فقط تت اونجا که می تونستیم دویدیم خودمون پرت کردیم داخل یه فروشگاه تمام مردم برگشتن نگاه کردن رنگ مون عین گچ زبونم سنگین شده بوده 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

هرسال کلی ادم از فقر ، جنگ ، تصادف، مواد مخدر ، مصرف فست فود، قتل و .. میمیرن که تعدادشون از دست رفته

این میون فقط یه تعداد خیلی کمی بخاطر سگها میمیرنبخش اعظم اونهاهم بر اثر هاری میمیرن اونم بخاطر سهل انگاری خودشون توی واکسن زدن.تعداد خیلی خیلی کمشون توی اینجور حوادث میمیرن 

پس انقدر گیر فرعیات نباشید.بجاش ترویج عقیم سازی رو انجام بدید

من همیشه از سگ میترسیدم ....

وحشتناک ...هر روز صبح وقتی توایستگاه اتوبوس خودم تنهایی میزفتم خیلی میترسیدم ... چند بار سگ دنیالم کرد ...یادم میاد ابتدایی بودم یکیار یک سگ از مدرسه تا خونه دنبالم لومد حالا هرچقدر به پشت سرم نگاه میکردم نمیدیدمش خیلی عجیب بود ... یکیارم تو ایستگاه اتوبوس تنها بود یک سگ دنبالم کرده بود ... چند تا پسر که راهنمایی یا دبیرستانی بودم رو دیدم داشتن با هم میخندیدن و حرف میزدن... منم پشت سرشون حرکت کردم که منو دیدن و پرسیدن چیشده ؟ منم گریه کردم گغتم سگ دنبالمه منم میترسم ... یادم میاد یکیشون دستم رو گرفت و منو مدرسه برد ... هیچوقت فراموشش نمیکنم 

همه چیز در سن ۹ سالگی متوقف شد 

منم هر بار میرم روستا موقع برگشت گوشت تنم میریزه چون یه قسمت هم پیاده میریم تا به ماشین برسیم همش استرس دارم یه سگی چیزی حمله کنه با بچه هام انقد دعا میخونم و تپش قلب میگیرم تا برسیم به جاده

از پاییز هم هی صدای شغال و سگ میاد انگار دنبال هم میکنن 

صحبتتون درسته ولی این درست نیست که این حیوانات کشته بشن چون شکارچی بودن غریزه اونهاست و تقصیری دربارش ندارن..باید نسبت به عقیم سازیشون اقدام بشه و جمعیتشون کنترل بشه..

Being motivated costs you nothing but can provide you with everything
مرد بچه ی طفلی زنده نموند😭

ای خدا😢😢😢خدا به مادر پدرش صبر بده 

چقدر ادم تو ریختن خون این طفلک شریکن....😔

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

وظیفه شبکه بهداشته اوندانجام نمیده بعضی شهرا شهرداری جمع آوریشوندمیکنه وگزنه در اصل وظیفه شبکه بهداش ...

متاسفانه همیشه یک سری انسانهای بی فکر هستند که تاوان اشتباهاتشون رو باید بقیه بدند

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

یکی چون دو سه سال پیش افتاد دنبال من و بچه هام فقط تت اونجا که می تونستیم دویدیم خودمون پرت کردیم دا ...

من سگ دنبالم کرد اینقد سرعتم بالا بود

نرسید بهم پشیمون شد برگشت🤣🤣🤣

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌