2777
2789

ما تو محلمون یا بهتره بگم کل شهرمون تعدادسگها خیلی زیاد شده امروز ی بچه ۵ ساله رو تیکه و پاره کردن خدایا چرا اینا اینقد زیاد شدن من تو شهر های دیگه هم که میرم تو مرکز شهر دیدمشون چ خبرهههه

بدم میومد ازشون الان متنفر شدم بچه هه رو ببینی دلت کباب میشه براش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفم واقعا

باید کنترل بشند

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

الهی 💔 خدا شفاش بده 

یه دلیلش غذاییِ که مردم میدن بهشون

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

هیچی.

ما کلا عادت داریم یا از اینور بوم میوفتیم یا از اونور.

۲۰ سال پیش میگفتن سگ نجسه فلان بهمانه فقط اذیت میکردن این بیچاره ها رو 

الانم انقدر دارن رسیدگی میکنن و غذا میدن بهشون تعدادشون زیاد میشه.

والا به خدا نباید به سگ بی خانمان دائم غذا داد .

کلی بیماری دارن

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸

به دلیل درست نکردن پناهگاه و عقیم سازی نکردن چون پولشو ندارن 

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌