2777
2789
عنوان

پارسال همین موقع ها حتی ماهی پونصد تومن هم تو کارتم نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگی چه طور یاد گرفتی .منم خیلی احتیاج به شغل دارم هرشب سرپول بحث دارم با شوهرم درمونده شدم

من پول نداشتم دوره بخرم برا همین حضوری پیش یکی رفتم رایگان براش کار کردم اونم یکم یادم داد

بعد خودم کم کم راه افتادم توش و دنبالشو گرفتم 

لایک نکن😑

,عزیزم میشه بگی چطوری خاسته هاتو توی دفترت نوشتی

واقعا جور خاصی نبود فقط چیزایی که از ته دلم میخاستم رو نوشتم همین

البته قبلش کارایی که پارسال کرده بودم رو مرور کردم نکات مثبتشو نوشتم بعد خواسته هامو نوشتم

لایک نکن😑

من پول نداشتم دوره بخرم برا همین حضوری پیش یکی رفتم رایگان براش کار کردم اونم یکم یادم دادبعد خودم ک ...

یعنی الان تنها کاری که انجام میدید ادیت فیلم هست برای اینستا؟

چون من برای یه پیج کار میکردم همههه کاری پست گذاشتن و جواب دادن و حتی طراحی بنر و لوگو و تراکت 

دیگه خیلی فشار بود

اگه فقط ادیت باشه راحته

من با لپ تاپ ادیت میکنم ادوبی پریمیر

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

یعنی الان تنها کاری که انجام میدید ادیت فیلم هست برای اینستا؟چون من برای یه پیج کار میکردم همههه کار ...

نه خب ببین منم به خاطر همین سختی ها با یکی تیم شدم کارارو تقسیم میکنیم

مثلا ادیت و اپلود پست و فیلمبرداری با منه

اون استوری و جلو دوربین میاد

لایک نکن😑

اول به اینور و اونور سپردم ادیتورم با قیمت پایینچنتا نمونه کار که زدم بعد تو دیوار آگهی زدم بعدم تیم ...

به کجاها سپردی؟ چیشد که گروه تشکیل دادی؟

من میخوام طراحی UI,UX یاد بگیرم ولی میترسم مشتری نتونم جذب کنم

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

به کجاها سپردی؟ چیشد که گروه تشکیل دادی؟من میخوام طراحی UI,UX یاد بگیرم ولی میترسم مشتری نتونم جذب ک ...

به چنتا از اینا که تیم تولید محتوا داشتن سپردم 

بعدشم با یکی از همونا تیم شدیم 

شروع کن به یادگرفتن و نترس 

مطمئن باش اگه ادامه بدی قطعا به درآمد میرسی

لایک نکن😑

به چنتا از اینا که تیم تولید محتوا داشتن سپردم بعدشم با یکی از همونا تیم شدیم شروع کن به یادگرفتن و ...

ممنونم جواب دادید🫶 انشالله همه موفق باشیم

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...