2777
2789
عنوان

خواهرم میگه شوهرت حق داره زدتت

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 27 پست

اره من قبول دارم زبونم نیش داره بی اعصاب شدم ،یه کم زیاده روی کردم ولی اون مال چند روز قبل دعوامون بود

اره خواهرم از خودم کوچیک تره یه بار جدا شده بعد یه هفته خونه داری ۴سال تو دادگاه بود شوهرش دق داد الانم نشسته به من سیاست شوهرداری یاد میده وحق به شوهرم میده

ن خواهرت سالمه ن تو سالمی ن شوهرت سالمه ن من سالمم..

نه ایرانیا سالمن

نه خاورمیانه ای ها

ن اروپاییا 

نه افریقاییاا

ن کل جهان

ن فرشته هاا

ن خدا 

پ .ن:حالا خدارو گفتم حمله نکنید خدای منه دوست دارم بگم

اخه مرد حسابی زن حسابی اگر سالمی بخاطر ی سیب چرا مارو این مدلی تنبیع کردی

اونم چی ماها رو ادد انداخت خاورمیانه😔😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی کار شوهرت بد بوده دست روی زن باردار بلند کرده 

ولی حتما رفتار خوبی ام باشوهرت نداری که خ‌واهرت دیده 

خواهرمنم خیلی رفتار درستی با شوهرش نداشت و من واقعا خجالت میکشیدم که خواهرم با شوهرش اینطور حرف میزنه 

وقتی ماها ازدواج کردیم و به سوهرامون احترام میذاشتیم اونم کم کم دید فقط شوهرشو جلوی ما سبک کرده و خجالت زده کرده 

الان دیگه جلوی ما حداقل باهاش درست صحبت میکنه 

شمام سعی کن تو کارا و رفتارهای شوهرت دخالت نکنی 

رفتارهاش به خودش مربوطه و پدرتون 

شما چرا فکر میکنی باید بچه تربیت کنی؟ 

خیلی کار شوهرت بد بوده دست روی زن باردار بلند کرده ولی حتما رفتار خوبی ام باشوهرت نداری که خ‌واهرت د ...

بابام خیلی مظلومه هیچی نمیگه بهش اینم میره با همسایه ها یک ساعت حرف میزنه تا کار تموم شه بیاد برای غذا

خیلی کار شوهرت بد بوده دست روی زن باردار بلند کرده ولی حتما رفتار خوبی ام باشوهرت نداری که خ‌واهرت د ...

شوهر منم خیلی منو کوچیک کرده 

منم اوایل احترامشو داشتم والکی تعریف وطرفداری میکردم ازش ولی مثل شیرین عقل ها رفتار میکنه یه کارخایی که روم نمیشه بگم و فقط کسایی که دیدن میفهمن ابرومو میبره ،یه بار تو پله هم نرفته بود درورودی بسته نشده بود باد معدشو خالی کرد داداشام توخونه بودن شنیدن انقدر خجالت کشیدم که ...

خودش مثل بچه ها رفتار میکنه با ایما لشاره هم نمیفهمه وخودشو به نفهمی میزنه تا کلامی نگی

بابام خیلی مظلومه هیچی نمیگه بهش اینم میره با همسایه ها یک ساعت حرف میزنه تا کار تموم شه بیاد برای غ ...

خب عزیزم بابات خودش اینجوری خواسته وگرنه میتونه شوهرتو صدا کنه بگه بیا کمک من دست تنهام 

لازم نیست شما باهاش دعوا کنی لاقل اون لحظه آروم دم گوشش بگو و بعدا باهاش صحبت کن یا برو‌صداش کن بگو عزیزم زشته بابام دست تنهاست 

حتما که نباید تربیت یادش بدی گلم

شوهر منم خیلی منو کوچیک کرده منم اوایل احترامشو داشتم والکی تعریف وطرفداری میکردم ازش ولی مثل شیرین ...

ببخشید ولی خنده ام‌گرفت😂

شمام یه خنده ی یهویی میکردی و خودتو جمع میکردی 

حالا اون باد معده داده تو باید خجالت بکشی؟خودش باید خجالت میکشید که نکشید 

اینجوری بیشتر اعتماد بنفسشو میگیری و بدتر میشه 

تو خلوت بهش بگو 

خب عزیزم بابات خودش اینجوری خواسته وگرنه میتونه شوهرتو صدا کنه بگه بیا کمک من دست تنهام لازم نیست شم ...

بخدا هرچی میگم توتنهایی گوش نمیده ،لذت میبره از بابام کار میکشه،بابام بخاطر اینکه منو دوست داره میاد ومیدونه اخلاق اینو که چقدر حرصم میده

ولی کلا اخلاقش جوریه بمیره از کسی کمک نمیخواد اونم سواستفاده میکنه خونواده ی خودش میشناسنش براش ه اجر جابه جا نکردن

اما بابام از اول تااخر بود

ببخشید ولی خنده ام‌گرفت😂شمام یه خنده ی یهویی میکردی و خودتو جمع میکردی حالا اون باد معده داده تو با ...

صداش خیلی بلند بود از عمد خودشو به راه پله رسوند مدلشه حتی جلو بچمم انقدر این کار میکنه برای پدرش احترام قائل نمیشه میگه مامان نگاه بابا چیکار میکنه

هرچی میگم برای خودت ارزش قائل باش ازت حساب ببرن نمیفهمه