2777
2789

چله زیارت عاشورا شهید صفری 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هر وقت گیر میکنم ی ختم قرآن نذر نرجس خاتون مادر امام زمان میکنم کارم حل میشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

برای امام زمان عجل الله فرجه نامه بنویس ..

و مشکلاتت رو توی نامه بنویس..

اگر تونستی در آب روان بنداز..

اگرم نه پیش خودت نگه دار..

چند وقت دیگه بازش کنی میبینی به تمام خواسته هات رسیدی و مشکلاتتم حل شدن.

‌و بعد  برای فرجش دعا کن..

برای امام زمان عجل الله فرجه نامه بنویس ..و مشکلاتت رو توی نامه بنویس..اگر تونستی در آب روان بنداز.. ...

هزاربار نوشتم

با این پیامت اشک تو چشمم جمع شد

چرا امام‌زمان جوابمو نمیده

سه ساله

واقا جواب میده؟

اره عزیزم وصیت خود شهید هست 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

هرکی یه مدل حاجت میگیره... اگه خیلیاشو امتحان کردی و ناامید شدی چون باورت شده جواب نمیگیری اگه بهت یچی معرفی شه تودلت این جمله که منکه هرکار میکنم جواب نمیگیرم رد میشه.

من خودم چندسال پیش ۴۰روز یاسین واسه شهید ابراهیم هادی خوندم و نذر تسبیح حضرت زینب کردم جواب گرفتم

❤️

هرکی یه مدل حاجت میگیره... اگه خیلیاشو امتحان کردی و ناامید شدی چون باورت شده جواب نمیگیری اگه بهت ی ...

آخ خدا

احساس میکنم از من بدبخت تر نیست خیلی خستم

تاپیک قبلم رو ک نوشتم من ی زن ب یابدوی لاشیم وقت کردی بخونش ابجس