2777
2789
عنوان

دوستم اب جوش ریخت روم پام یکم سوخت

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 17 پست
همینا رو بهش گفتم رفت گریه کرد دیگه

توکه گفتی فقط بهش گفتی حواست کجاست.ببین داستانو کامل نمیگیا

به هرحال الان پات سوخته یانه؟ اگه سوخته باشه بیمه ی مدرسه باید دیه هم بهت بده و اینکه فردا به دوستت بگو من اون لحظه عصبی شدم و سرت داد زدم معذرت میخوام ولی توقع دارم توهم عذرخواهی کنی و برام جبرانش کنی

توکه گفتی فقط بهش گفتی حواست کجاست.ببین داستانو کامل نمیگیابه هرحال الان پات سوخته یانه؟ اگه سوخته ب ...

ببین جریان اینه

دور اول من بهش گفتم چرا حواستو جمع نکردی سوختم 

اون موقع گریه کرد رفت پیش معاون

بعد دوباره که اومد بغضی بود بهش گفتم مگه من چی بهت گفتم گریه کردی پام سوخته کتابم خراب شده بعد تو گریه میکنی باز دوباره رفت ادامه گریه😐🤣

پام قرمزه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین جریان اینهدور اول من بهش گفتم چرا حواستو جمع نکردی سوختم اون موقع گریه کرد رفت پیش معاونبعد دوب ...

🤣🤣🤣🤣

شاید استرسی شده به هرحال فردا باهاش حرف بزن دیدی زبون نمیفهمه برو پیش مدیر بگو باهاش حرف بزنن توهم یکم مظلوم بازی در بیار