2777
2789

همکلاسیمه بعد یه جوراییم ازم خوشش میاد

بعد من واقعا فوبیای امپول دارم 

امروز رفتم واکسن هاری بزنم اینم اونجا کارمیکنه دیدمش قرار شد برام واکسنو بزنن بعد من صورتمو کرده بودم تو بغل دوستم چشامو بسته بودم هی میگفتم تروخدا میسوزه .

بعدشم تازه فشارمم افتاد

درحالیکه واقعا دردش اینجوری نبود من‌بخاطر فوبیام این مدلیم و حتی گریم داشت میگرفت

بعد من دخترنانازی لوس و کوچولو موچولو نیستم نرمالم واقعا و حتی چهارشونه ینی بهمم نمیاد خیلی لوس بازی

بعد این به دوستم گفت وای این چقد لوسه چطور‌تحملش میکنی 

البته بعدش اومده بود پیام داده بود نگرانتم خوبی جونم داشت درمیومد اونجوری میلرزیدی😒😒😑😑😑

اعصابم خیلی خورده

حس میکنم هرکی ازم خوشش میاد یه جوری بعد یه  مدت ازم متنفر میشه

یکی سرلوسی یکی بی دلیل

اصلا نمیفهمم چرا اینجوریم هیج کس نمیتونه عاشقم بمونه 

خیلی ناراحتم حس میکنم انرژی زنانم صفره اصلا قدرت جذب ندارم بااینکه خوبم درکل

تاپیکای قبلی واسه من نیستتتت کاربری واسه دونفره🫠تروخدا قاطیمون نکنید خسته شدم هی توضیح دادم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه چندشش شده بود بعدا پیام نمیداد حالتو بپرسه

هوله کلا اون

بحثم این نیست

کلی میگم ک همه زده میشن ازم

تاپیکای قبلی واسه من نیستتتت کاربری واسه دونفره🫠تروخدا قاطیمون نکنید خسته شدم هی توضیح دادم