2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ، من قبلا یکی از دوستانمون سوسیس و کالباس تولید میکردن ، من کانال زده بودم در فضای مجازی و مطلب میزارشتم و لیست قیمت میدادم و هرکسی میخواست به من سفارش میداد یعنی کانالم مخصوص سوسیس و کالباس بود (در حقیقت مثل کار در منزل ) ، من سفارش ها رو میدادم به اون اقا ایشون تولید میکرد ، خودمم ی سودی روش میکشیدم ، بعد تحویل مشتری میدادم و پول میگرفتم 

من چون مغازه و جا نداشتم مجبور بودم هر مشتری که سفارش میده همونجا به اون اقا سفارش بدم و بعد ازش تحویل بگیرم ،نمیتونستم بخرم بزارم تو یخچال 

همه پول ها رو به حساب من میریختن و من اخر ماه پول کالباس هایی که ازش گرفته بودم رو میدادم و سود خودم رو برمیداشتم

به نظرتون این سودی که میکشیدم روی محصولات ایراد داشته ؟

اخه حکم شرعی میگه اگر تو وکیل باشی که از طرف کسی چیزی براش بخری نباید روش سود بگیری 

مثلا ی نفر بهت میگه فلان روسریت قشنگه یکی برای منم بگیر تو بری براش بخری حق نداری ازش اضافه تر پول بگیری چون وکیل شدی 

زنگ زدم جریان رو تعریف کردم میگه اگر ازش می‌خریدی بعد میفروختی اشکال نداشته سود کشیدی ولی اگر واسطه بودی سود نباید میکشیدی 

من که جا و مکان نداشتم که ازش بخرم بزارم تو خونه وایستم مشتری بیاد باید هر موقع مشتری سفارش میدادم من به اون بنده خدا سفارش میدادم که برام تولید کنه