2777
2789

خانما چجوری کرفس تو فیریزر نگهداری کنم⁉️🌿

ساقه هاشو خورد کردم . برگهاشم از هم جدا کردم شستم .

حالا برگهاشو بریزم خوردکن ریز بشه ؟ با ساقه هاش قاطی کنم بزارم فیریزر؟

مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایی پارسال جاری ام رفته بود یه روغن مایع بزرگ ریخته بود تو کرفس ها مثلا سرخ کرده بود برای مادر شوهرم. روغن ازش می‌چکید 🤣🤣🤣

گر ایزد ز حکمت ببند دری ، ز رحمت گشاید در دیگری 🌹🌹کچه کوردم ✌

من ساقه ها رو سرخ میکنم میزارم برگ ام جدا سرخ میکنم میزارم که بعدا با نعنا جعفری یا سبزی قرمه قاطی ...

مرسی عزیزم 

بلانچ چیه

من برگاشوخوردکردم جدابسته بندی کردم ولی یه ذره ازشون قاطی ساقه هاکردم ریختم توقابلمه یکم اب ریختم بخ ...

مرسی عزیزم . دیگه سرخ نمیکنی؟ همون بخارپز کافیه؟

وایی پارسال جاری ام رفته بود یه روغن مایع بزرگ ریخته بود تو کرفس ها مثلا سرخ کرده بود برای مادر شوهر ...

حتما اونم بی تجربه بوده اوایلش بوده 😁🤭

من قبلا برگ ها رو قاطی سبزی قرمه میکردم ولی الان چون اکثرا آماده میگیرم کلا برگها رو دور میریزم ساقه ها رو هم ریز میکنم میشورم و بعد میزارم فریزر هر بار که میخوام خورشت درست کنم کرفس ها رو هم تف میدم