2777
2789

اصلا یه چیز مزخرفی شده پر از اقا که مشخصه با تاپیک خانم هستن و فیک هستن و میان عکس اندامشون میذارن مثلا .یکیشون قشنگ لو رفت اقاست ولی باز چند روز بعد یه تاپیک فیک و چرت دیگه زد و پربازدید شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا چی مثلا از پشت تلفن ادمیزاد قابل خوردنه؟ عصر جدید زندگی و ارتباطات دنیا داره پیشرفت میکنه ما هن ...

راستش من یکی واقعا دلم نمیخواد با یه نر پشمالوی زن نما چت کنم و باهاش درددل کنم 

این یه مسئله شخصی هست ربطی به دنیا و درگیر مرد و زن بودن نداره

ایشالا مردای زن نمای سایت خواجه شن

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

راستش من یکی واقعا دلم نمیخواد با یه نر پشمالوی زن نما چت کنم و باهاش درددل کنم این یه مسئله شخصی هس ...

همینکه میگی نر مشخصه جواب برا حرفت دارم ولی چون گفتی نر شایسته صحبت نمیدونم شمارو

همینکه میگی نر مشخصه جواب برا حرفت دارم ولی چون گفتی نر شایسته صحبت نمیدونم شمارو

جوابتون فاقد ارزش و اهمیته

مردای زن نما اونم تو این سایت حتی کلمه نر هم گفتن براشون حیفه

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

خاک برسر یکیش الان درخواست داد جالبه یکی از بچه ها تگش کرده بود که مزاحمت ایجاد میکنه

از همینجا میگم خاااااک تو سرتتتتت 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔