2777
2789
عنوان

بمونه به یادگار از 28مین روز از پاییز کنکورم📸🦋🌻✨️

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 61 پست
اصلا حواسم نبود یه لحظه فکرم رفت پیش کنکورآخه خیلی فکرم درگیره و ناراحتم علوم تربیتی همدان قبول شدم ...

منم امسال با رتبه ی سه هزار موندم پشت 

اگه محرومیت کنکور نمیخوری بمونو ی سال دیگه سخت بخون که ایشالا برسی ب چیزی ک میخوای 

منم برا ارشد میخونم امروز حدودا دو ساعت خوندمزبان تخصصی و بالینی با اینکه روز اول پریودم بود

عالیه منم روز پریودیم‌ که پنجشنبه بود فقط چهار ساعت خوندم😭😂 حتی مامانم به شوخی میگفت فردا باید 28 ساعت بخونی تا جبران بشه😂

عضو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم کتابخونه نزدیک نیست نیم ساعت راهه‌ پیاده میرم و میام ولی گاهی اوقات باید یه سری سختی ها رو به جو ...

نه من اصلا نزدیکم نیست کلا حتی نیم ساعت فاصله خیلی دلم میخواد برما اما متاسفانه نمیشه

مشاور داری شما چجوری برنامه میریزی؟

من ک خیلی خوشال بودم بعدن توی دلمو خالی کردن

به حرف هیچ کس اهمیت نده مگه چندبار زندگی میکنی که اینبارو‌ بخوای برای حرف و نظرات بقیه زندگی کنی؟ متاسفانه ایرانی ها درباره هرچیزی طز میدن بدون علم‌‌..

بعضیا هم دستشون‌ به گوشت نمیرسه میگن پیف پیف بو میده.

اونطوری زندگی کن که دوست داری و عشق میکنی باهاش

عضو 

نه ولی به کلاسای آلفا میرم واسه همین بین عمید و بقیه موندم واسه ماز باید کل اشتراک و بگیرم

اها آلفا جز کرمی که دبیر خودم توی ماز و حسابان توی الفاست‌ رو نمیشناسم 

موفق باشی✨️

عضو 

منم امسال با رتبه ی سه هزار موندم پشت اگه محرومیت کنکور نمیخوری بمونو ی سال دیگه سخت بخون که ایشالا ...

چی میخواستی عزیزم؟ منم دوستم امسال پشت کنکوره‌ ولی خب اون رتبه بدی بود

عضو 

نه من اصلا نزدیکم نیست کلا حتی نیم ساعت فاصله خیلی دلم میخواد برما اما متاسفانه نمیشهمشاور داری شما ...

بله من مشاور دارم

من برنامه ریزیم عالیه حتی تا پارسال خودم برای دوستام برنامه ریزی میکردم ولی متاسفانه کمال گرام و پایبند نیست به برنامه دیگه مشاور گرفتم

عضو 

بله من مشاور دارممن برنامه ریزیم عالیه حتی تا پارسال خودم برای دوستام برنامه ریزی میکردم ولی متاسفان ...

کاش مشکل اقتصادی نبود میتونسم مشاور بگیرم💔

من اصلا نمیتونم برنامه خوبی بریزم

چی میخواستی عزیزم؟ منم دوستم امسال پشت کنکوره‌ ولی خب اون رتبه بدی بود

فرهنگیان با این رتبه میتونستم حقوق و روانشناسی و مدیریت و خیلی از رشته های تاپ رو بیارم 

هیچ وقت فکرشو نمیکردم قبولی فرهنگیان از حقوق سخت تر باشه

بیشترین تمرکزمو گذاشتم روی نهایی و نهایا رو خیلی خوب دادم و این باعث شد برای کنکور وقت کم بیارم 

کاش مشکل اقتصادی نبود میتونسم مشاور بگیرم💔من اصلا نمیتونم برنامه خوبی بریزم

متاسفانه‌ مافیای‌ کنکور طوری شده که بدون هزینه کردن سخت میشه قبول شد و فقط خانواده ها و بچه ها رو شرمنده میکنن🥲

امیدوارم از این ماراتن سخت با موفقیت عبور کنی

عضو 

فرهنگیان با این رتبه میتونستم حقوق و روانشناسی و مدیریت و خیلی از رشته های تاپ رو بیارم هیچ وقت فکرش ...

چه بد🥲

پس اگر پارسال نهایی ها رو عالی دادی نیاز به ترمیم نداری نه؟

امسال تمرکزتو‌ بذار روی کنکور عالی بدی

ان‌شاءالله یه روز تایپک بزنی که خانم معلم سایت شدی😍🫶🏻

عضو