2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه کم سن و سالی ذهنتو درگیرش نکن🫠

تاحالا برای ازدواج چیزی که مصمم باشم امتحان نکردم ولی میخوام استارت بزنم چون دلم ازدواج سنتی نمیخواد. اونی که دوسش دارمو میخواد

❤️

استغفار کن قبل هر دعا یا چله ای گاهی ما دعا میکنیم ولی به واسطه ی یه گناه پرده ی دلمون سفید نیس دعامون نمیگیره استغفار باعث میشه دعات مستجاب بشه یه مدت استغفار کن حتما جواب میگیری البته معذرت میخام نمیگم شما گناهکاری ولی دیگه آدمیه دیگه

استغفار کن قبل هر دعا یا چله ای گاهی ما دعا میکنیم ولی به واسطه ی یه گناه پرده ی دلمون سفید نیس دعام ...

دورت بگردم عزیزدلم این چه حرفیه درست میگی بالاخره منم خواه ناخواه گناه کردم 

عزیزم قبلش ۱۴ بار استغفراله ربی و اتوب الیه گفتم خوبه؟

استغفار کن قبل هر دعا یا چله ای گاهی ما دعا میکنیم ولی به واسطه ی یه گناه پرده ی دلمون سفید نیس دعام ...

عزیزم استغفار همون ذکر استغفراله ربی و اتوب الیه؟ یا چیز دیگه ای

دورت بگردم عزیزدلم این چه حرفیه درست میگی بالاخره منم خواه ناخواه گناه کردم عزیزم قبلش ۱۴ بار استغفر ...

خوبه ولی یه مدت کلا رو همین ذکر تمرکز کن من چند سال پیش یه حاجت محال داشتم حدود هشت ماهی عادت کرده بودم هروقت نماز میخوندم چند دور با تسبیح استغفار میگفتم بعد حاجتمو گرفتم یه داروغه بودن زمان پیامبر بچه دار نشدن روزی هفتصد تا استغفار کردن خداوند ده تا پسر بهشون دادن 

الهی بشه عزیزدلممم

مرسی مهربون انشااله💚💚

برای موضوعات دیگه امتحان کردم مثلا یاسین واسه شهید ابراهیم هادی و نذر تسبیح حضرت زینب جواب گرفتم‌. دوست داشتی امتحان کن

❤️