2777
2789

خیارشور و گوجه و تخم مرغ آبپز رو بزارید داخله نون ساندویچ و سس مایونز  تک نفره هم بزارید کنارش

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا گوج؟ گوجههه رو من ندیدم

ما که میزاریم خوشمزه میشه

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

چجوری بزارم

ما تخم مرغ رو آبپز میکنیم و برش میدیم ومیزاریم داخله نون ساندویچ و گوجه رو هم ورق ورق میکنیم

خیارشور رو هم‌باریک باریک میکنیم‌و میزاریم داخله نون ساتدویچ سس مایونز هم میزاریم کنارش و 

چجوری بزارم

ببین به نظر من چند راه داری 

سیب زمینی آبپز +تخم مرغ آبپز+ گوجه درسته نه خردشده .و .... 

پَک درست کن یعنی بذار داخل ظرف یکبار مصرف 

یا همینطوری درسته با یه نون لواش بذار تو یه کیسه فریزر

یا به قول دوستان الویه درست کن ساندویچ الویه🥰

یا دو پیازه درست کن 

یا کوکو سیب زمینی اش کن اونم میتونی لقمه یا ساندویچ

فقط اگه لقمه میگیری گوجه خورد شده نذار تو لقمه 

چون آب میندازه و نون نرم و خمیر میشه