2777
2789
عنوان

تغییرات من بعد از عقد

123 بازدید | 10 پست

نمیدونم همه بعد از عقد حسشون به طرف مقابل تغییر میکنه یا نه 

اما من بعد از عقد بیشتر از قبلش مراقب جیبش هستم، بیشتر حس اینو دارم که جیب من و تو نداریم، مثلا قبلش میگفتم اکر بخواد هم من وام ازدواجمو نمیدم بهش اما الان خودم بهش گفتم اکر برای خونه نیازش داری برش دار هرچند اون قبول نکرد. یا مثلا قبلا اگر برام تو یه چیزی کم می اشت کلی ازش عصبانی میشدم ولی الان عصبانی نمیشم، فقط ناراحت میشم. 

وقتی حالش بد میشه قبلا زیاد برام مهم نبود اما الان انگار واقعا یه شخص مهم رندگیم مثل پدر یا مادرم مریض شده. 

سما هم این تغییرات رو داشتید؟ یا اگر در مورد شما چیز دیگه ای بوده تعریف کنید 

نه همسرم میگه من هرچی بیشتر خرج کنم و استایلم برسم خوشش میاد 

میگه زنی ک توقع داشته باشه هم احترامش بیشتره همم مرد پولدار میکنه 

ولی زن قانع مرد فقیر میکنه

در کل هرچی من بیشتر خرج کنم بیشتر خوشش میاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما داری میگی کم خرج میکنی میگم اشتباه میکنی هرچی بیشتر خرج کنی بیشتر خوششون میاد

نگفتم کم خرج میکنم میگم قبلش اصلا به جیب سوهرم حپاسم نبود اما الان سنجیده خرج میکنم مثل دخترای بتیغ پول خرج نمیکنم 

بله من این تغییرات رو داشتم و این باعث دوست داشته شدن بیشتر از طرف همسرم شد

یعنی همین تغییراتی که من نوشتم رو سما هم داشتید؟ و فکر میکنید اینا باعث شد همسرتون بیشتر دوستون داشته باشه؟ 

یعنی همین تغییراتی که من نوشتم رو سما هم داشتید؟ و فکر میکنید اینا باعث شد همسرتون بیشتر دوستون داشت ...

بله همین تغییراتی رو که گفتید رو داشتم

همسرم در واقع با وجود این تغییرات از ازدواج با من و از انتخابش کاملا مطمئن شد چون دوست داشتن رو قبل از عقد هم داشت