2777
2789
عنوان

واقعا انگار تیر به قلبم زدن

261 بازدید | 31 پست

من معاون یه مدرسه ابتدایی زنگ تفریح تو حیاطم 

اوایل مهر ماه کلاس اولیا تعداد زیادی گریه میکردن دلشون برا مامانشون تنگ میشد من خرم باهاشون بازی می‌کردم قطار بازی قائم موشکی زنجیربافی 

چند بار بازی کردم بعد از اون نهایت خود بچه ها می اومدن پشتم رو میگرفتن بیا خانم هوهو چی چی

امروز اصلا بازی در کار نبود یه کلاس اولی اومده بود دستمو گرفته بود و می‌شوند منم داشتم بهش میگفتم کلاسای دیگه ازت شاکین میگن زدیشون

بعد یه کلاس دومی اومده بهم میگه خانم شما کارتون بازی کردن نیست شما باید بچه ها کار دارن کمک میخوان کمکشون کنی 

بهش گفتم تا حالا چیزی کاری داشتی من کمک نکردم؟؟؟😱😱😱😱😱😱گفت نه😵😵😵😵گفتم پس هر وقت کاری داشتی من کمکت نکردم بیا بهم تذکر بده

قلبم واقعا شکست 

چقدر بعضیا از بچگی نمک نشناسن

به افتخار خودم که  حتی در دنیای مجازی هم تنهام😘

بچه ست عقل نداره که بفهمه چی بگه چی نگه شایدم بزرگترا پرش کردن جدی نگیر یه بچه هشت ساله رو

زبون چینی بخونید بچه ها چینی خیلی خوبه💚... چینی هم نخواستید اسپانیایی بخونید🧡... اسپانیایی هم نه دیگه فرانسه رو بخونید دیگه اون خیلی خفنه خدایی💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه است یه چیزی گفته،بیخیال

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

چقدر حساسی شما

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

اصلا چه معنی داره که دانش آموز اونم کلاس دوم امر و نهی کنه؟!

ملت به جای بچه هیولا تحویل جامعه میدن!

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

بیخیال بابا بچه اس یه چی گفته 

ولی یه وجب بچه چه زبونی داره😂

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بچه های این دوره زمونه چقدر پررو شدم .  دمشون گرم . ما جرعت نمی کردیم نفس بکشیم . یادمه کلاس اول رفتیم اردو معلم گفت صداتون در نیاد و نفس نکشید . و من واقعا نفسمو حبس کرده بودم😐😐😂چقدر تباه بودممم

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود، حتی شما دوست عزیز😐

بچه ست عقل نداره که بفهمه چی بگه چی نگه شایدم بزرگترا پرش کردن جدی نگیر یه بچه هشت ساله رو

من خودم اصلا تو فاز بازی با بچه خودمم نیستم دلم به حال کلاس اولیا سوخت باهاشون بازی کرده بودم که جو براشون شاد بشه و فکر کنن مدرسه جای خوبیه

یعنی انگار یه چک زده تو گوشم انقدر ناراحت شدم 

به افتخار خودم که  حتی در دنیای مجازی هم تنهام😘