2777
2789
عنوان

واقعا انگار تیر به قلبم زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 31 پست
من خودم بچه دارماینجور حرف برای بچه کلاس دوم واقعا نیست

بچه ها درکی از حرفاشون ندارن حتی شاید الان یادش نیاد چی‌گفته فردا به عشق بازی بیاد سمتت ولی تو نشستی اینجور زانوی غم‌بغل گرفتی 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

حرف بدی نزده نظرش رو گفته میتونستی بگی بعضیا بازی نیاز دارن و با بازی کمکشون میکنم ارامش پیدا کنن

دقیقا. من اگه جای اسی بودم بچه رو تشویق میکردم که تونسته فکر کنه و حرف بزنه .....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو وظیفت این نیس که بچه هارو با بازی کردن از دلتنگی در بیاری..... اون وظیفه ها خونواده هاس. نه ...

:/

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود، حتی شما دوست عزیز😐تویی که سسشعر میگی بعد تاپیکتو قفل میکنی ، چیزی بهت نمیگم خودت ازم ناراحت شو .حق با شایع بود گاهی وقتا تبدیل به نفرت میشه بهترین حس‌ :): 

من خودم اصلا تو فاز بازی با بچه خودمم نیستم دلم به حال کلاس اولیا سوخت باهاشون بازی کرده بودم که جو ...

ول کن بابا چه روحیه حساسی یه بچه هشت ساله باید ناراحتت کنه؟ بگیر به دمپاییت

زبون چینی بخونید بچه ها چینی خیلی خوبه💚... چینی هم نخواستید اسپانیایی بخونید🧡... اسپانیایی هم نه دیگه فرانسه رو بخونید دیگه اون خیلی خفنه خدایی💙

دقیقا. من اگه جای اسی بودم بچه رو تشویق میکردم که تونسته فکر کنه و حرف بزنه .....

فقط اونا که گفتن بچه پررو بوده و ذات بد داشته

من خودم کارم با کودکانه

بچه براش سوال پیش میاد میپرسه شاید کنجکاو بوده

یا تعجب کرده معلم چرا بازی کرده

اینقدر راحت به بچه ها برچسب نزنید 

اصلا چه معنی داره که دانش آموز اونم کلاس دوم امر و نهی کنه؟!ملت به جای بچه هیولا تحویل جامعه میدن!

البته منظورم این نیست که این کارش رو به دل بگیرید

ولی مادر پدرا مسئول رفتارای بی ادبانه ی بچه هاشون هستن

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
بچه های این دوره زمونه چقدر پررو شدم . دمشون گرم . ما جرعت نمی کردیم نفس بکشیم . یادمه کلاس اول رفت ...

من خودم بچه دارم بنظرم اومد این حرف خود بچه نباشه شما کارتون بازی نیست بنظرم حرف بزرگتر اومد برهمین دلم سوخت 

آخه خدایی هر کی هر کاری داره میفته گریه میکنه خوراکی میخواد باز کنه یا...من چی مامانم چی میخوای چی شد جواب میدم 

به افتخار خودم که  حتی در دنیای مجازی هم تنهام😘
فقط اونا که گفتن بچه پررو بوده و ذات بد داشته من خودم کارم با کودکانهبچه براش سوال پیش میاد میپرسه ش ...

دقیقا. حتی بچه شاید سوالی نداشته باشه و نظرش این باشه که این کار خوبی نیس، حق داره نظر بده.

من خودم بچه دارم بنظرم اومد این حرف خود بچه نباشه شما کارتون بازی نیست بنظرم حرف بزرگتر اومد برهمین ...

ممکنه رفته خونه به مادرش گفته خانم ناظم با بچه ها بازی میکنه مادرش هم اینو گفته 

مشخصه برای بچه عجیب بوده و یا شاید یکم حسادت داشته چرا با اون بازی نکردید 

من خودم بچه دارم بنظرم اومد این حرف خود بچه نباشه شما کارتون بازی نیست بنظرم حرف بزرگتر اومد برهمین ...

عزیزززم

چقدر مهربونی شما خدا حفظت کنه 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود، حتی شما دوست عزیز😐تویی که سسشعر میگی بعد تاپیکتو قفل میکنی ، چیزی بهت نمیگم خودت ازم ناراحت شو .حق با شایع بود گاهی وقتا تبدیل به نفرت میشه بهترین حس‌ :): 

ممکنه رفته خونه به مادرش گفته خانم ناظم با بچه ها بازی میکنه مادرش هم اینو گفته مشخصه برای بچه عجیب ...

نمیشه صفت حسادت رو به بچه ها نسبت داد. خیلی اوقات ما توان درک و تحلیل رفتارهای بچه هارو نداریم اونارو به حسادت ربط میدیم....

چطور ؟؟

عزیزم از این زاویه نگاه کن که تو توی دنیای کودکانه بچه ها غرق شدی که در جای خودش خوبه ولی به نظرم بهتر بود به جای این کار تحلیل میکردی ریشه این مشکلو...

ولی اون بچه کلاس دومی از دنیای احساسی کلاس اولیا فاصله گرفته و نقش معاونو از نقش همبازی جدا کرده و به زبون ساده بهت میگه بازی کردن خوبه ولی من نیاز دارم بدونم تو در جایگاه اصلیت به من کمک میکنی. یعنی یاد گرفته نیازشو بیان کنه اونم‌ بدون ترس و به روش‌ درست. بچه به بلوغ شناختی درباره وظیفه های مختلف و نیاز خودش رسیده.

و داره میگه جایگاه تو بالاتر از یه هم بازیه. تو نقش حمایتگر و مدیر داری و میگه به اون نقشت بیشتر نیاز داره. خوبه که نیازش رو درک کرده. من جای شما باشم سر صف این بچه رو معرفی میکنم و ازش تقدیر میکنم و کارت ارتقا بهش میدم تا بقیه بچه ها هم تشویق بشن توانایی های شناختی شونو بالا ببرن. 

این ربطی به نمک نشناسی نداره؛ شما با عرض معذرت غیرمنطقی توی فاز احساسی رفتی....

بچه های این دوره زمونه چقدر پررو شدم . دمشون گرم . ما جرعت نمی کردیم نفس بکشیم . یادمه کلاس اول رفت ...

چه معلمای وحشتناکی داشتین. معلمای ما به بچه ها میگفتن توی اردو میتونین آهنگ بذارین و لباسی که دوس دارین بپوشین.... خودشونم کنار بچه ها خوش میگذروندن؛ مدرسه دولتی معمولی هم‌میرفتم